12 éve aktívan üdültetünk, élmény és művészetterápiás, családos üdültetési programjainkon 2500 fő vett részt 20 alkalommal Sárospatakon és Zamárdiban. Minden rendezvényünkre óriási érdeklődés és túljelentkezés jellemző. Programjainkat saját csapatunkkal biztosítjuk, érintett szülők, fiatalok és az alapítványunk tagjai által. 2019-ben lesz Sárospatakon a XII. Tündértánc Nemzetközi Élmény-és Művészetterápiás Táborunk, előreláthatólag 120 főt fogunk üdültetni. A Zamárdi családos üdülésünk reményeink szerint 8. alkalommal kerül megrendezésre ősszel 80-100 fő részvételével.

Legnagyobb álmunk olyan pihenőház működtetése, ahol a művészetterápia, élményterápia és fejlesztő programok segítenék a hosszadalmas kórházi kezelésen átesett gyermekek és családjuk visszailleszkedését a hétköznapi életbe, illetve a kezelések ideje alatt széthullott családok egymásra találását. Megfelelő tapasztalatokkal és szakmaisággal rendelkezünk.

Szeretnénk vásárolni többszobás ingatlant a demjéni termálvölgyben, majd akadálymentessé téve, egész évben biztosítani olyan családok rehabilitációját, akik számára ez lenne az egyetlen pihenési, kikapcsolódási lehetőség. Tervünk sószoba és snoezelen kialakítása, a kertben pedig játszótér és szabadidős park létrehozása. Azért erre a területre esett a választásunk, mert a gyógyvizek sokasága segítheti a mozgásszervi problémákkal küzdőket, onko-haematatológiai szempontból Egerben van szakrendelés, illetve hazánk két csontvelőtranszplantációval foglalkozó egysége 1-1 órás távolságra található, Miskolcon és Budapesten.  Egerben igénybe vehető a balneoterápia szakorvosi beutalóval, és többféle gyógyvíz van a környéken a radonostól a kénesig, mivel kortól és nemtől függetlenül a kemoterápia tönkreteszi az ízületeket. A megvalósításhoz 40 millió forintot kell összegyűjtenünk, bármilyen támogatási összeget szívesen fogadunk.

Ennek az álomnak a megvalósításhoz kérjük az Önök segítségét, legyenek velünk együtt Mosolyvarázslók és kérjük, támogassák projektünket! Alapítványunk közhasznú szervezetként adóigazolás kiállítására és személyi jövedelemadó 1% fogadására jogosult. Munkánkról tájékozódni lehet közösségi oldalunkon: https://www.facebook.com/Kosztyusok/ .