A Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybank projektje gyermekek, fiatalok részére közösségi gyűjtést koordinál, egészségügyi állapotukból adódó kritikus élethelyzetük javítása céljából. Az Alapítvány fenntartja magának a jogot, hogy elbírálja, hogy a gyűjtési cél és ahhoz szükséges dokumentumok megfelelnek-e az alábbiakban és a Felhasználási feltételek támogatottaknak  menüben felsoroltaknak.

Az Adománybank feladata, hogy a segítségre váróknak a közösségi összefogás erejével anyagi támaszt nyújtson, közvetítő és koordináló szerepet betöltve. A támogatások az Alapítvány elkülönített számlájára érkeznek, melyek időszakonként továbbutalásra kerülnek a Támogatottakhoz, hiánytalanul. A banki költségek az Alapítványt terhelik. 

Ha gazdálkodó szervezet kíván anyagi támogatást nyújtani, és erről adóigazolás kiállítására van szüksége, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot velünk az utalás megkezdése előtt, telefonon vagy e-mailben. Ennek a támogatási formának célzott támogatás a neve, mely tájékoztatója a Felhasználási feltételek támogatóknak menüpontban található. Közhasznú civil szervezetként adóigazolás kiállítására vagyunk jogosultak.

Adománybank támogatott célcsoportjai

• rákos,
• tartósan beteg,
• fogyatékkal élő gyermekek és felnőttek (0-38 éves korig).

Moderálás
Mások szidalmazása, negatív vélemény megfogalmazása, vallási, politikai, etnikai jellegű megnyilvánulások, étrendkiegészítők reklámozása és egyéb reklámok törlésre kerülnek, valamint az etikátlanul tevékenykedő felhasználók. Nem kérünk javaslatokat az interneten megjelenő hoaxokról, hogy xy készítmény gyógyítja a rákot, stb. Ezeknek sajnos, nincs valóságtartalmuk.

Megosztások

A gyűjtések rendszeresen megjelennek az Alapítványunk közösségi oldalán. Nagy segítség, ha ezek megosztásra kerülnek, onnan vagy erről az oldalról, mellyel még több emberhez eljuthat a segítségre várók kérése, növelve az adományozási kedvet. Köszönjük, ha megosztásra kerülnek a gyűjtési linkek.

Tilos az oldal másolása forrásmegjelölése nélkül, szövegrészletek, fényképek eltulajdonítása bármilyen másfajta gyűjtési célra! Az oldalon megjelenő valamennyi tartalom a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány tulajdona.

Megértéseteket köszönjük.

Üdvözlettel: Marianna, Viktória, Anett