Attila segítséget kér

32%
Összesen: 160 000 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Attila daganatos megbetegedéssel küzd

 

Attilánál tizenhat hónaposan rosszindulatú lágyrész daganatot, azaz Rhabdomyosarcoma-t diagnosztizáltak, ami az esetében húgyúti daganatot jelent.

Hányással, majd kiszáradással került kórházba, ott derült ki, hogy mi okozza a problémákat.  2020. április 22-én elkezdődött a kemoterápiás kezelése, majd június 25-én daganat eltávolító műtétet hajtottak végre, amikor is, a teljes daganatot sikeresen eltávolították.

Az elmúlt három hónapban mindössze öt napot tölthettünk otthon. Eddig én voltam vele kórházban, de miután a napokban várható a kistestvére születése, ezután az édesapja lesz vele. A babavárás öröme mellett, nagyon nehéz és stresszes időszakot éltünk meg, és még tartanak a kezelések.  A műtétet követő vizsgálatok után döntenek, hogy milyen és mennyi ideig tartó kemoterápiás kezelést fog kapni a gyermekünk. A férjem eddig dolgozott, most már táppénzes állományban van, hogy meg tudjuk oldani, hogy egyikünk Attila mellett legyen a kórházban. Frissítés: a kishugi megszületett július 04-én. 

Egy régi és kicsi parasztházban élünk, amit 50%-ban örököltünk, mindössze szoba-konyhából áll.  Nagyon fontos, hogy kialakítsunk benne egy fürdőszobát és felújítsuk, tisztító festést végezzünk, hogy megfeleljen az Attila számára fontos higiénés követelményeknek. Mi ehhez kérünk segítséget, melyet előre is nagyon köszönünk.