Attila segítséget kér

32%
Összesen: 160 000 Ft 500 000 Ft62 Days Left

Attila daganatos megbetegedéssel küzd

Gyűjtés kódja: ATTILA051

Attilánál tizenhat hónaposan rosszindulatú lágyrész daganatot, azaz Rhabdomyosarcoma-t diagnosztizáltak, ami az esetében húgyúti daganatot jelent.

Hányással, majd kiszáradással került kórházba, ott derült ki, hogy mi okozza a problémákat.  2020. április 22-én elkezdődött a kemoterápiás kezelése, majd június 25-én daganat eltávolító műtétet hajtottak végre, amikor is, a teljes daganatot sikeresen eltávolították.

Az elmúlt három hónapban mindössze öt napot tölthettünk otthon. Eddig én voltam vele kórházban, de miután a napokban várható a kistestvére születése, ezután az édesapja lesz vele. A babavárás öröme mellett, nagyon nehéz és stresszes időszakot éltünk meg, és még tartanak a kezelések.  A műtétet követő vizsgálatok után döntenek, hogy milyen és mennyi ideig tartó kemoterápiás kezelést fog kapni a gyermekünk. A férjem eddig dolgozott, most már táppénzes állományban van, hogy meg tudjuk oldani, hogy egyikünk Attila mellett legyen a kórházban. Frissítés: a kishugi megszületett július 04-én. 

Egy régi és kicsi parasztházban élünk, amit 50%-ban örököltünk, mindössze szoba-konyhából áll.  Nagyon fontos, hogy kialakítsunk benne egy fürdőszobát és felújítsuk, tisztító festést végezzünk, hogy megfeleljen az Attila számára fontos higiénés követelményeknek. Mi ehhez kérünk segítséget, melyet előre is nagyon köszönünk.

Attilát támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ATTILA051

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! ITT

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

ATTILA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor G. ATTILA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: G. ATTILA célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05