Anna segítséget kér

65%
Összesen: 322 750 Ft 500 000 Ft224 Days Left

Anna leukémiás

Gyűjtés kódja: ANNA093 

 

Anna betegségének története 2022 februárjában kezdődött izomláz szerű fájdalmakkal. Hat hétig különféle szakorvosokhoz jártunk, belgyógyászat, neurológia, majd ortopédus, aki új vizsgálatokat javasolt, így két MR vizsgálat is történt, és volt négy vérkép is ez alatt az idő alatt. Annak ellenére, hogy minden vizsgálat eredménye negatív volt, Anna állapota egyre rosszabb lett, járásképtelenné vált, ölben vittük mindenhová, úgy nézett ki, hogy keresszékre lesz szükség. Gerincsérvre is gyanakodtak, a reumatológiára fektették be, ahol szintén minden vizsgálat ismét negatív eredménnyel zárult, ezért haematológiai vérkép készült, majd csontvelő mintavétel történt. Ekkor derült ki, hogy akut limfoid leukémia a betegsége. Ekkor már április elseje volt. Azonnal elkezdődtek az aktív kórházi kemoterápiás kezelései, melyek a napokban befejeződtek. A hat hónapos protokollt rekordidő alatt sikerült befejezni, hét hónapig tartottak a kezelések, melyek nagyon megviselték Anna szervezetét. Hamarosan kezdődik a fenntartó terápia, most egy rövidke pihenőidőt kapott. Innentől hamarosan már főként szájon át szedhető citosztatikumokat kell szednie naponta, de lesz még havonta egyszer, összesen négy alkalommal olyan kemoterápiás kezelése, ami lumbálással történik. 2024. április vagy május lesz a fenntartó kezelés várható vége, közben hetente-kéthetente kell majd kontrollokra járni ebben az időszakban.

Három gyermekünk közül Anna a középső, a másik két testvér 3 és 10 éves. Sajnos egyikőjük 1. típusú diabeteszes, ezt azt jelenti, hogy inzulinos cukorbeteg. Emiatt és a Anna kórházi kezelései miatt, jelenleg a férjem és én is Gyod-on vagyunk, mivel két gyermekünk is tartósan beteg és állandó ellátást igényel. Így a jövedelmünk a két Gyod összege. Fenn kell tartani a családi házunkat, fizetni a lakáshitelünket, biztosítani két gyermek számára is a megfelelő étrendet, és pluszban Anna számára még a megfelelő higiénés körülményeket, amiket meg is valósítottunk már saját erőnkből, valamint a rezsi költségeket és megélhetési költségeinket is ebből kell fedeznünk.  Mihelyst konszolidálódik a helyzet Anna körül, már lesz lehetősége a férjemnek dolgozni, de jelenleg ezt nem tudjuk megoldani. Anna közösségbe nem mehet, iskolában is egyéni tanrendes lesz egyelőre.

Most jutottunk el odáig, hogy elfogytak az anyagi tartalékjaink, eddig mindent megpróbáltunk megoldani önerőből, de most már nem megy. Mi ahhoz kérünk segítséget, hogy Anna számára meg tudjunk adni mindent, ami elősegíti a gyógyulását, és ezt előre is nagyon köszönjük.

ANNA-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ANNA093

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

ANNA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor ANNA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: F. ANNA (ANNA093) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.