Lili segítséget kér

22%
Összesen: 108 177 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Lili Hodkin limfómás

Gyűjtés kódja: LILI094 

Lili 17 éves, most tizedikes lenne, de jelenleg a betegsége miatt halasztania kell egy évet az iskolában a kórházi kemoterápiás kezelései miatt.

Nyáron derült ki a betegsége, volt a nyakán egy megnagyobbodott csomószerűség, ami nőtt és fájt is, ezért orvoshoz mentünk. Volt vérvétel, ultrahang, majd újabb szélesebb körű ultrahang vizsgálatok következtek, ezután pedig MR megtörtént, majd biopszia a nyirokcsomóból és csontvelő mintavétel is történt, ami negatív lett. Viszont másfél hét után megérkezett a nyaki biopszia eredménye, ami Hodgkin Lymphomat igazolt. A limfómákat a nyirokrendszerben és a vérképző szervekben lévő limfocitáknak nevezett fehérvérsejt típus kóros burjánzása okozza, ezek a nyirokcsomókba halmozódnak fel, vagy szétterjednek a szervezetben a csontvelőt, a lépet vagy bármely más szervet érintve. 2022. augusztus 19-én elkezdődtek a kórházi kemoterápiás kezelései, melyek öt napos blokkal indulnak, ezután citosztatikumot kell szednie, majd a nyolcadik napon infúziós kezelést kap. Jelenleg a harmadik kezelési szakasznál jár, még három hasonló kezelési blokk vár rá. Közben most ismét volt MR, ami máján látott „valamit”, amiről még nem tudják, hogy mi lehet az, elképzelhető, hogy gomba. Ennek függvényében döntik el, hogy lesz-e sugárkezelése, valamint a továbbiakról.

Jelenleg táppénzen vagyok, ami nagyon kevés, szeretném elintézni a Gyod-ot, a férjem dolgozik. Rendezett körülmények között élünk, van egy családiházunk. Ki kell alakítanunk a megfelelő higiénés körülményeket, biztosítanunk kell a megfelelő étrendet. Mi ehhez kérünk segítséget, amit hálás szívvel köszönünk.

 

LILI-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: LILI094

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

LILI gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor LILI részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: V. LILI (LILI094) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.