A Sophos Hungary Kft. LEZÁRVA

69%
Összesen: 208 333 Ft 300 000 Ft623 Days Left

A Sophos Hungary Kft. ülőgarnitúrára gyűjt

Gyűjtés kódja: ÜLŐGARNITÚRA

PROJEKT BEMUTATÁSA:

Zemplén hegyeinek a lábánál és a Bodrog találkozásnál, - Sárazsadány Táncsics u. 19/B - vásárolunk önerőből ingatlant rekreációs pihenőháznak, mely állapota szerint szerkezetkész volt. 254 m² a ház + 26 m² a terasz/loggia, és a telek 4049 m². Alapítvány székhelye, Sátoraljaújhely 20 km-re található, a miskolci gyermekonkológia és kórház 60 km. A környék turisztikai attrakciókkal, tájvédelmi területekkel teli, a világörökség része, Natura 2000 terület. Biztosítható a pihenés mellett az aktív kikapcsolódás lehetősége is, hiszen 20 kilométeres körzetben számtalan turisztikai attrakció található.


Rákos megbetegedésben szenvedő gyermekek és fiatalok üdültetését tervezzük. Egész évben szeretnénk üdültetni az országban egyedülállóan, hatalmas az érdeklődés a támogatottjaink részéről. Az üdülő maximális befogadóképessége 20 fő, heti váltásban 4 család üdültetését tudjuk megoldani. Még nem készültünk el a teljes kivitelezéssel, már nagyon várják a támogatottjaink, hogy végre megnyisson a Kosztyus villa, hiszen térítésmentesen biztosítjuk majd az üdülési lehetőséget a családoknak. Többszáz főt tudunk fogadni évente, 500-1000 fő közé tehető majd számuk, akiket üdültethetünk majd évente, programjainkkal együtt.


Napjainkra költségeink meghaladják a 40 millió forintot, ebben a vásárlás, felújítás és a berendezés költségei vannak, melyek csaknem készen vagyunk egy év alatt. A felújítási munkálatok során a villany, víz, gáz, padlóburkolás, festés, beltéri ajtók és lépcső cseréje, mennyezeti gipszkartonozások, tetőcserék a melléképületeken, kerítésépítés már kompletten készen van, kivéve az utcafronti részt. Még tereprendezési költségeink lesznek, valamint parkosítási, a szabadtéri programjaink – kézműves foglalkozások, tréningek - helyszínét kell berendezni, illetve a nappali, étkező, terasz, és erkélyek berendezése részben vagy nem egyáltalán nem megoldott. A ház belső berendezése fertőtleníthető, az ágyak lemosható huzattal készültek, mivel elég szigorú higiénés feltételeket kell biztosítanunk, főként, ha aktív kemoterápiás kezelés álló gyermekek fognak üdülni.

TÁMOGATÁSI CÉL:

A nappali berendezése hiányos. L alakú, bőrgarnítúrát szeretnénk vásárolni.

TÁMOGATÁSI ÖSSZEG:

300.000,-Ft

Előre is köszönjük, ha bármekkora összeggel segítitek ezt a nemes ügyet!

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ÜLŐGARNITÚRA

(Megjegyzés: a Sophos Hungary Kft. munaktársainak adományainál a rendszer üzenetet - név és háromjegyű számból álló kód -, kérjük, ne vegyétek figyelembe! Ez egy rendszerüzenet, ami az oldal többi gyűjtéshez van beállítva, nem lehet mósosítani. A ti közleményetek : ÜLŐGARNITÚRA az utalásnál és nem név háromjegyű számmal.)

Ha támogatni kívántok, kérjük nyomjátok meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítunk. Itt válasszatok támogatási összeget, kérjük, adjátok meg neveteket, e-mail címeteket! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományotokat köszönjük. 

Kérjük, kedveljétek és kövessétek oldalunkat, tájékozódhattok munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthettek!