Zsuzsanna adománygyűjtő futása

7%
Összesen: 14 000 Ft 200 000 Ft2050 Days Left

Zsuzsanna adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány043

Bemutatkozás:

Abonyi Zsuzsanna vagyok, 45 éves. Gyerekkoromban sokféle sportot kipróbáltam, de végül a kézilabdát űztem évekig. Hosszú szünet után, és már felnőtt fejjel újra kezdtem hobbiszinten biciklizni, úszni és futni. Három gyermekem van. A nagyfiam 23 éves, és súlyos szívfejlődési rendellenességgel született, másfél és 15 évesen is életmentő szívműtéten esett át. A
középső gyermekem 17 éves nagylány, a legkisebb pedig egy Down-szindrómás, két és fél éves csodafiúcska, aki szintén szívfejlődési rendellenességgel született, őt fél évesen operálták.
Mindebből már kiderülhet, hogy a segítő tevékenység  nem áll messze tőlem, például a Down-Dada Sorstárs Segítő Szolgálatában is önkénteskedem a férjemmel együtt.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy csatlakozhattam ehhez a csodálatos kezdeményezéshez, és ezekhez a nagyszerű emberekhez! Azt gondolom, hogy a jótékony futásunkkal nem csak a beteg gyermekeknek tudunk segíteni, hanem minden fogyatékkal élő vagy beteg embernek azon, hogy megismerjék és jobban elfogadják őket az emberek.
Remélem egy kicsit én is hozzá tudok tenni a nemes célok eléréséhez!

Van egy kedvenc afrikai mondásom, amelyben évek óta hiszek. Így hangzik:
"Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát."

Kívánom, hogy legyen így!
 

Vállalt kihívás:

100 edzéskilométer kerékpáron, és 100 edzéskilométer futva két hónapon belül, mellyel az Alapítvány által támogatott gyermekek ez évi Mikulás projektjére szeretnék gyűjteni.

 

A kilométerek ára 1.000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 200.000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1.000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Zsuzsanna adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány043

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Zsuzsanna kampányához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A  támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi, mely után gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezményt vehet igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma).