Adrián segítséget kér

5%
Összesen: 22 500 Ft 500 000 Ft589 Days Left

Adrián agydaganattal küzd

Gyűjtés kódja: ADRIAN115

Adrián kálváriája 2023 februárjában kezdődött. Anyja vádaskodása miatt a hétéves testvérével együtt családból való kiemelés történt, nevelőszülőkhöz kerültek. Én, az édesapjuk rendszeresen látogattam őket és kialakítottam a megfelelő lakhatási körülményeket. A párommal házat vásároltunk, aminek felújítását elkezdtük. Így augusztusban végre hozzánk kerülhettek a gyermekeim, és az igazságügyi szakértő a vádakat is alaptalannak találta. Mikor minden rendeződni látszott köröttünk, akkor jött Adrián betegsége. Augusztus elején nagy fejfájásai voltak, ekkor még a nevelőszülőknél élt, velük közösen kórházba vittük, ahol az MR vizsgálat daganatot mutatott a koponyájában. A debreceni Klinikára már én kísértem el, megtörtént a daganateltávolító műtét, az agytörzsén található daganatot nem sikerült teljesen eltávolítani. Pár nap múlva rosszul lett a gyermekem, ödémásodott és azonnali életmentő műtétet hajtottak végre rajta, ezt követően három hétig éberkómában volt. Közben megérkezett a szövettani eredménye is: glioblastoma multiforme – GBM - ami az egyik legagresszívabb formája az agydaganatnak, a központi idegrendszert érinti. Az intenzív osztály után a haematológián 30 sugárkezelés követte a műtéteket és gyógyszeres kezelést kapott.
Most volt ellenőrző MR vizsgálat, ami szerint szövetmaradvány kétharmada elhalt, viszont növekedni kezdett. Orvosai a vizsgálati eredmények bírtokában fognak dönteni, hogy milyen és mennyi kezelést fog kapni. Adrián nem járhat iskolába, egyéni tanrendes, én vagyok vele, és én voltam mellette a kórházban végig. Emiatt megszűnt a munkám, csupán a párom dolgozik, megigényeltem a Gyod-ot, de még zajlik az eljárás. Egy fizetésből nehéz négyünknek megélni, biztosítani Adriánnak szükséges higiénés feltételeket, étrendet. Gyermektartást nem kapok, az anyjuk nem érdeklődik, nem látogatja a gyermekeinket. Szeretnénk mindent megadni Adriánnak a párommal, hogy mielőbb meggyógyulhasson, de egyre nehezebb a megélhetésünket is megoldani.
Egyedi fűtéses a házunk, fatüzeléses kandalló biztosítja az egész házban a meleget, a nyílászárók cserére szorulnak és Adriánnak a szobáját teljesen fel kell újítanunk, hogy megfeleljen az elvárt követelményeknek. Minden segítséget hálásan köszönünk.

 

ADRIÁN-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ADRIAN115

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot akár itt is, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán, más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

ADRIÁN gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor ADRIÁN részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás: A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: ADRIAN115  (S. ADRIAN) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.