Anna segítségre vár

39%
Összesen: 193 611 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Mától egy ragyogó csillaggal több van odaát, Isten magához ölelt téged, véget értek küzdelmeid.

A fény kihunyt, a földi léted véget ért, hiányozni fogsz örökké.

Erős voltál mindig, küldj ebből a láthatatlan erődből szeretteidnek,hogy túlélhessék a túlélhetetlent.


Legyen az álmod szép drága angyal lány… Anna Isten veled… (2021.10.17.)

 

“Mondom néktek: mi mindig búcsúzunk.
Az éjtől reggel, a nappaltól este,
A színektől, ha szürke por belepte,
A csöndtől, mikor hang zavarta fel,
A hangtól, mikor csendbe halkul el,
Minden szótól, amit kimond a szánk,
Minden mosolytól, mely sugárzott ránk,
Minden sebtől, mely fájt és égetett,
Minden képtől, mely belénk mélyedett,
Az álmainktól, mik nem teljesültek,
A lángjainktól, mik lassan kihűltek,
A tűnő tájtól, mit vonatról láttunk,
A kemény rögtől, min megállt a lábunk.
Elfut a perc, az örök Idő várja,
Lelkünk, mint fehér kendő, leng utána….” (Reményik Sándor)

 

Anna négy évesen Wilms tumorral küzd

Gyűjtés kódja: ANNA059

 

2020 októberében – akkor még - hétköznapinak tűnő gonddal fordultunk az orvoshoz, Annának nem volt széklete. A járvány miatt nem vizsgálták meg, gyógyszert írtak fel, de másnap hajnalra belázasodott. A kisvárdai kórházban ambulanciájára vittük azonnal, ahol a hasi ultrahangon derült ki, hogy a bal veséjén daganat van. CT -t készítettek, ami kimutatta, hogy a tüdőben is találhatók szórványosan daganatok. Ezután a debreceni SBO-n MR és CT vizsgálat történt, mely szerint a veséjén található daganat 15x14x12,5 cm átmérőjű, így október 15-én már az onko-haematológiai osztályra kerültünk.  

December 02-án megtörtént a daganateltávolító műtét, amikor az érintett, baloldali veséjét is eltávolították. A szövettani vizsgálatok 4. stádiumú Wilms tumort igazoltak és elkezdődött a kemoterápiás kezelés. A várható kezelések erőssége és hossza attól függ, hogyan reagálnak a daganatok a kemoterápiákra, ezt CT vizsgálattal fogják kontrollálni és lesznek sugárkezelések is.

Párommal mindketten dolgozunk, én jelenleg még táppénzen vagyok. Anna 5 éves nővérére a párom és a nagyszülők vigyáznak, amikor kórházban vagyok Annával. Nem rendelkezünk saját lakással, a nagyszülőknél élünk. Miután egy szobánk van, Anna betegsége miatt nagyon fontos, hogy biztosítsuk számára a megfelelő higiénés körülményeket. Mindenképpen szükséges a házhoz hozzáépíteni egy szobát és fürdőszobát, hogy Annának meglegyen a saját birodalma, vagy ahogyan szokták nevezni a „sterilszobája”. Szigorú higiénés feltételeknek kell eleget tennünk, ami a koronavírus járvány miatt még fokozottabban érvényes ránk.

Nagyon nehéz időszak áll mögöttünk, tudomásul venni, hogy a kislányunk a rettegett kórral küzd és tisztában vagyunk vele, hogy a gyógyuláshoz vezető út is küzdelmes lesz. Önerőből, mi nem tudjuk kivitelezni a ház bővítését, hiszen bevételeink csökkentek, a kiadásaink pedig iszonyatosan megnőttek. Mi ehhez kérünk segítséget, melyet hálásan köszönünk előre is.

ANNÁT támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ANNA059

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható:ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

ANNA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor N.ANNA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: N.ANNA célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.