Áron segítséget kér

4%
Összesen: 20 000 Ft 500 000 Ft160 Days Left

Áron leukémiás

Gyűjtés kódja: ÁRON101

 

Áronnak 2022 március végén ismeretlen okokra visszavezethető lázas állapotai jelentkeztek, nagyon legyengült, majd április 12-én a csontvelőmintavételből megállapították, hogy akut limfoid leukémiája van, ami magas rizikófaktorú.

Azonnal elkezdődtek a kemoterápiás kezelései, melyek három szakaszból állnak. A protokoll I. annyira megviselte a szervezetét, hogy három hónapig folyamatosan kórházban voltunk, volt tüdőgyulladása is, és gyakran küzd szájnyálkahártya gyulladással is. Károsodott az idegrendszere, vannak mozgásproblémái, járni alig tud, azt is csak rövidebb távon.  A kezelés második része, mivel magas rizikófaktorú a betegsége, az esetében eltérő, így az hat blokkból áll, a blokkok pedig 6 napos kemoterápiás kezelésből és 5 napos steroid szedésből. jelenleg az ötödik blokkot kapja, és nagyon nehezen viseli a mellékhatásokat. Ezután a Protokoll II fog következni, és ha nem lesznek a kezelésekben csúszások, akkor február végén talán befejezi az aktív kórházi kemoterápiás kezeléseket. Jók az eredményei, így reményeink szerint nem lesz szüksége csontvelő átültetésre. Viszont még lesz a másfél éves fenntartó kezelése, napi gyógyszerszedéssel és néhány kórházi kemoterápiás kezeléssel. Az aktív kórházi és fenntartó kezelés időtartama két év, ezután várható a felszabadító vizsgálata, amikor is befejeződik a teljes kezelési ideje, és utána öt év, amikor gyógyultnak minősítik. Valószínű, hogy mozgásfejlesztésre is szüksége lesz, gyógytornákra és fejlesztő terápiákra, hogy újra megfelelően tudjon járni.

Rendezett körülmények között élünk, van egy kétszobás lakásunk. Én most intézem a Gyod-ot Áron után, eddig a kistestvérével voltam gyesen. Rá most a párom és nagyszülei vigyáznak felváltva, mert közösségbe nem mehet, mivel az Áronra veszélyes lenne, ha a terápiás szünetekben hazamehetünk. A párom alkalmi munkavállalóként dolgozik emiatt. Áron most harmadik osztályos, egyéni tanrendes, azaz magántanuló. Anyagi helyzetünk gyermekünk betegsége óta sokat romlott, hiszen nem tudunk dolgozni és megterhelő nagyon ez az időszak számunkra, lelkileg és anyagilag is.

Áron számára biztosítanunk kell a megfelelő higiénés körülményeket, a megfelelő étrendet, egyéni utaztatást, mivel közösségbe nem mehet, nem látogatható. Mi ehhez kérünk segítséget, melyet hálásan köszönünk.

ÁRON-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ÁRON101

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

ÁRON gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor ÁRON részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: R. ÁRON (ÁRON101) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.