Bence ismét segítséget kér

7%
Összesen: 586 291 Ft 8 000 000 Ft1958 Days Left

Bence betegsége kiújult, külföldi gyógykezelésre van szüksége

Gyűjtés kódja: BENCE098

Bence betegsége 2022 év elején jelentkezett, a gerincén találtak daganatot, ami áttétet adott a koponya, mellkas, csípő és combcsontokba. A diagnózis: neuroblastoma, a szimpatikus idegrendszer rosszindulatú daganata. A daganateltávolító műtétet kemoterápiás kezelések követtek, majd október végén sor került a saját donoros csontvelőtranszplantációjára. A következő évet, azaz 2023-at 15 sugárkezeléssel kezdte Bence, majd 5 x 10 napos immunterápia következett, mely nyáron és ősszel zajlott. Pokoli időszak volt ez a közel két év, lelkileg-anyagilag összeomlott az életünk, minden pillanatunk Bencéről szólt, hogy újból egészséges legyen. Feleségemmel váltottuk egymást a kórházban, kislányunk felügyeletét csak így tudtuk megoldani. Bíztunk benne, hogy a tömérdek kegyetlen, fájdalmas kezelés és terápia segíteni fog és végleg eltűnnek a daganatok Bence testéből. Erről bővebben ide kattintva olvashattok.

Sajnos 2024 januárjában fejfájással és szédüléssel jelentkezve a betegség kiújult. Az első MR nem mutatott semmit, a tumor marker értékek is változóak voltak, viszont az izotópos vizsgálat egyértelművé tette, hogy a betegség visszatért, ismét jelen van a koponya, csípő-és combcsont felső harmadában. Már túl van Bence két blokk kemoterápián, a második egy kombinált terápia volt, immunterápiával együtt kapta a kemoterápiás kezeléseket, melyek hatástalanok voltak. Hazai kezelések nem nyújtanak lehetőséget a gyógyulásra, ezért külföldön kell folytatnunk a kezeléseket, hiszen a legféltettebb kincsünk, a gyermekünk élete a tét.

A németországi IASO-ban fogadják Bencét, erről befogadónyilatkozattal rendelkezünk. Ez egy magánintézet, ahol dendritikus sejtes immunterápiát alkalmaznak. Ennek a terápiának a lényege, hogy a levett vérben a dendritikus sejteket felokosítják hét nap alatt, majd visszaadják és ekkor ezek a T sejtek segítségével megtámadják és elpusztítják a tumoros sejteket. A kezelés nem okoz mellékhatásokat, nem viseli meg a szervezetet.

Jelenleg ez egyetlen esélye a gyermekünknek, hogy végleg legyőzze a betegségét és újból egészéges legyen. A kezelés ára 7millió forint, azaz 18.250, - Euró, ehhez még vannak járulékos költségeink, mint a kiutazás és a szállás költségek. Június 3.-án lesz a konzultáció, és 4.-én és 11.-én lesznek a kezelések. Sajnos anyagilag az elmúlt két és fél év alatt nehézségekkel küzdöttünk, így nem áll módunkban ezt önerőből kifizetni, viszont az idő sürget bennünket. Mindenféleképpen meg kell oldanunk a kezelések finanszírozását, hiszen Bence élete múlik rajtuk. Ezért fordulunk a nyilvánossághoz és kérünk mindenkit, hogy akinek módjában áll támogassa Bence gyógykezelését, melyet előre is hálásan köszönünk.

BENCE-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: BENCE098

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

BENCE gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor BENCE részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: U. BENCE (BENCE098) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.