Benci baba segítségre vár

7%
Összesen: 71 507 Ft 1 000 000 FtCampaign has ended

Benci baba vesedaganatos

Gyűjtés kódja: BENCI066 

Benci baba - ahogyan mi hívjuk - 2020.05.08-án született egészséges kisfiúként. Kilencedik hónapot betöltötte, amikor bal oldalán keményedett és megnőtt a hasa. A háziorvosunk hasi ultrahangra küldte. Ez 2021.03.01-én volt. Ekkor derült ki, hogy tumor található az egyik veséjén, azonnal kórházba kerültünk és elkezdődött életünk legnehezebb időszaka. Vizsgálatok sorozata indult, MR ,CT ,UH, röntgen, amit végig hősiesen tűrt, mert ő egy erős, életvidám kisfiú. Négyhetes kemoterápiával kezdődtek a kezelései, ami már nagyon megviselte a szervezetét, fertőzése is lett. Április 15.-én sikeres tumoreltávolító műtétre került sor, 11 cm-es tumort távolítottak el a bal veséjével együtt. Öt napot töltöttünk intenzív osztályon, majd még öt napot a csecsemő osztályon, ezután folytatódott a kemoterápiás kezelése, amely május közepén ért véget. 

Június 24.-én műtét utáni kontrollra mentünk. Bizakodtunk, hogy minden rendben lesz, de sajnos, nem így történt, folytatnunk kell a küzdelmet! Az ultrahang újra mutatott "valamit". Eközben újra kórházba kerültünk lázzal és magas gyulladással, újabb vizsgálatok következtek, megtudtuk, hogy kiújult a daganat, ami már 6 cm-es. Újabb hat hetes kemoterápia következik, ezt újabb műtét követi, majd 28 hét kemoterápia vár ránk. Július 12.-én biopszián esett át Bence, aminek az eredményét várjuk.

Kedves ismerősök és ismeretlenek! Kérem, hogy aki tud, segítsen, hiszen végesek a tartalékaink, a rengeteg fizetnivaló mellett szeretnék mindent megadni a mi kis Hősünknek. Sajnos a folyamatos ápolás mellett, nem tudok dolgozni. Bárki bármilyen segítséget tud nyújtani, szívesen fogadjuk, hiszen hatalmas szükségünk van rá ebben a nehéz küzdelemben. Előre is nagyon szépen köszönjük.

Benci baba Gyógyulásáért oldal: ITT

BENCI-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: BENCI066

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

BENCI gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor BENCI részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: B. Dávid Bence célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.