Dávid segítséget kér

1%
Összesen: 7 000 Ft 500 000 Ft62 Days Left

Dávid segítséget kér

Gyűjtés kódja: DÁVID057

 

Dávid 14 éves, a betegségét három éve, 2017 októberében diagnosztizálták, primitív neuroectodermalis tumora (PNET) van, ami idegrendszeri daganat, pontosabban az idegsejt eredetű (neuronális) agydaganatok csoportjába tartozik.

Első alkalommal a nyakánál volt a daganat, amit műtéti úton eltávolítottak és kemoterápiás kezeléseket kapott 2017 novemberétől 2018. június végéig.

Tavaly, azaz 2019. november 20-án MR vizsgálatot végeztek, mert Dávid fájlalta a vállát. Kiderült, hogy a daganat ismételten jelentkezett, a műtétkor teljesen el nem távolítható maradék szövetszaporulatból alakult ki, és a nyaki gerinc csigolyákon van. Ismét daganat eltávolító műtét következett, most sem tudták teljesen eltávolítani műtéti úton. Kapja azóta a kemoterápiás kezeléseket és volt 28 alkalommal besugarazása is.  Folyamatosan a kórházban tartózkodom Dáviddal.

Párommal három gyermeket nevelünk, a két nagyobb most fejezte be az iskoláit. A jövedelmünk a GYOD és a álláskeresési járadék, valamint a Dávid után járó családi pótlék. Anyósom házában élünk, mi használjuk csak. Két szobás a ház, de csak egy szoba lakható, a másikat szeretnénk rendbe tenni, hogy Dávidnak legyen saját szobája és tudjuk biztosítani a megfelelő higiénés körülményeket számára.

Mi ehhez kérünk segítséget, melyet hálásan köszönünk.

 

Dávidot támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: DÁVID057

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. 

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! ITT

 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

DÁVID gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor S. DÁVID részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: S. DÁVID célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05