Dávid segítséget kér

1%
Összesen: 7 000 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Dávid segítséget kér

 

 

Dávid 14 éves, a betegségét három éve, 2017 októberében diagnosztizálták, primitív neuroectodermalis tumora (PNET) van, ami idegrendszeri daganat, pontosabban az idegsejt eredetű (neuronális) agydaganatok csoportjába tartozik.

Első alkalommal a nyakánál volt a daganat, amit műtéti úton eltávolítottak és kemoterápiás kezeléseket kapott 2017 novemberétől 2018. június végéig.

Tavaly, azaz 2019. november 20-án MR vizsgálatot végeztek, mert Dávid fájlalta a vállát. Kiderült, hogy a daganat ismételten jelentkezett, a műtétkor teljesen el nem távolítható maradék szövetszaporulatból alakult ki, és a nyaki gerinc csigolyákon van. Ismét daganat eltávolító műtét következett, most sem tudták teljesen eltávolítani műtéti úton. Kapja azóta a kemoterápiás kezeléseket és volt 28 alkalommal besugarazása is.  Folyamatosan a kórházban tartózkodom Dáviddal.

Párommal három gyermeket nevelünk, a két nagyobb most fejezte be az iskoláit. A jövedelmünk a GYOD és a álláskeresési járadék, valamint a Dávid után járó családi pótlék. Anyósom házában élünk, mi használjuk csak. Két szobás a ház, de csak egy szoba lakható, a másikat szeretnénk rendbe tenni, hogy Dávidnak legyen saját szobája és tudjuk biztosítani a megfelelő higiénés körülményeket számára.

Mi ehhez kérünk segítséget, melyet hálásan köszönünk.