Fruzsina segítségre vár

74%
Összesen: 371 931 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Fruzsina segítséget kér

Gyűjtés kódja: FRUZSINA055

Frissítés: Fruzsi túl van a transzplantáción, már otthon van. Nagy gondban van a család, Fruzsi szobáját eddig árammal működő hősugárzóval fűtötték, de egyetlen hősugárzó már nem képes a szoba kifűtésére. Ráadásul hősugárzót sem nagyon győzik anyagilag, feltöltős villanyórával rendelkeznek, és 2 naponta 5000 Ft-ba kerül a feltöltés. Folyamatban van központi fűtés rendszer kialakítása, a kazánt és a puffer tartályt sikerült megvásárolni, de még sok alkatrész hiányzik. Ehhez kérnek sürgősen segítséget!

Fruzsina betegsége 2019 júliusában derült ki, nyaki duzzanattal jelentkezett, és a kivizsgálások után Hodgkin limfómát diagnosztizáltak nála, ami nyirokcsomó daganat.

A kemoterápiás kezelések mellett sugárkezelései is voltak. Miután véget ért a kemoterápiák hosszú sorozata, az  ellenőrző PET vizsgálata kimutatta, hogy a betegsége kiújult. Csupán két hónapnyi kezelésmentes időszak után  az is kiderült, hogy csontáttét keletkezett a medencéjén. Emiatt saját donoros csontvelőátültetésre van szüksége, aminek az előkészületei folyamatban vannak. Magántanulóként most végezte el a hatodik osztályt. A kezelések fizikálisan és lelkileg nagyon megviselték, főként, amikor meg tudta, hogy a betegsége kiújult és ismét nagyon kemény, kezelésekkel teli időszak vár rá. Ennek ellenére nagyon erős, nem érzi magát betegnek, és töretlen hittel bízik benne, hogy mielőbb újból egészséges lesz.

Három éves volt, amikor elvesztettük az édesanyját, nagyon nehéz időszaka volt az életünknek. Van egy régi kertes házunk, amit két éve elkezdtem felújítgatni önerőből, de még nem értem a végére. Most viszont Fruzsina számára ki kell alakítani csontvelő transzplantáció utánra a „steril szobát” sürgősen. Én dolgozok, Fruzsina ellátásába besegít az anyai nagymama és a párom, másként nem is tudnám megoldani. Munkám mellett rendszeresen látogattam a lányomat, ahogyan kitelt az időmből, így a felújítás folytatására és befejezésére sem erőm, sem időm és pénzem sem maradt.

Frissítés: Fruzsi transzplantációs felkészítése 2020.09.28-án kezdődik.

Kérem, akinek módjában áll, segítsen nekünk, melyet hálásan köszönünk.

 

Fruzsinát támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: FRUZSINA055

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. 

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! ITT

 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

FRUZSINA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor G.FRUZSINA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: G.FRUZSINA célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05