Gergő segítségre vár

70%
Összesen: 349 000 Ft 500 000 Ft2 Days Left

Gergő 16 éves, másodszor kell legyőznie a leukémiás megbetegedését

Gyűjtés kódja: KGERGO041

Gergő 2014. február 18-és 2015. januárja között  11 évesen kapott először kemoterápiás kezeléseket, akut limfoid leukémiás megbetegedése miatt. Miután központi idegrendszeri érintettsége volt, így ezt sugárkezelés, majd 2015 márciusában idegen donoros csontvelő átültetés követte. Nagyon nehéz időszaka volt az életünknek, bíztunk benne, hogy sikerült legyőzni a leukémiát.

Négy és fél után 2019 augusztusában prosztata megnagyobbodás miatt jelentkező problémával újult ki a betegsége, az MR vizsgálat nagyfokú elváltozást mutatott, az ezt követő szövettani eredmény pedig leukémiás sejteket igazolt.  Azonnal elkezdődött ismét a kemoterápiás kezelés, amit Gergő fizikálisan és lelkileg is nagyon nehezen visel.  13 kilót fogyott, jelenleg 32 kiló, teljesen étvágytalan, nem bír enni, fekszik a kórházi ágyában, nem kommunikál. Édesapjával felváltva vagyunk mellette, mert nagy szüksége van ránk. Nagyon erős kezeléseket kap, ha ezek befejeződnek, akkor sugárkezelés fog következni és nem tudni, hogy lesz-e szükség ismét csontvelő transzplantációra.

Ismét ki kell alakítanunk Gergő számára fontos körülményeket, szüksége van a megfelelő higiénés követelmények biztosítására, a „steril szobára”, aminek megfelelően fertőtleníthetőnek kell lennie.  Fontos, hogy mindent tudjunk számára biztosítani, ami a gyógyulását elősegíti. Sokba kerülnek az utazások, a hét egyik felében én vagyok mellette, a másik felében pedig édesapja. Jelenleg még mindketten dolgozunk és Gergőnek van egy testvére is, akiről gondoskodnunk kell. Anyagilag és lelkileg nagyon nehéz a helyzetünk, minden támogatást nagyon köszönünk.

Média: ITT

Gergő Facebook oldala: ITT

Gergőt támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény:KGERGO041

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

 

 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Gergő gyógykezeléshez várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor Kiss Gergő részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: Kiss Gergő célzott támogatása. (Amennyiben az oldalon leütésre kerül az összeg és kéri a nevet és kódot, akkor be kell írni, hogy KGERGO041)