Hanna segítségre vár

33%
Összesen: 163 082 Ft 500 000 Ft71 Days Left

Hanna leukémiás

Gyűjtés kódja: HANNA045

Frissítés 2023.01.24.

Hanna 1 éve fejezte be a fenntartó kezelését, de ezzel még nem ért véget a kálváriája. A vérvételei rendben vannak, csontvelőt is vettek még tőle múlt év, azaz 2022 augusztusában. Voltunk MRI-n is, mert a fejlődése visszamaradt. Az MRI nem mutatott rendellenességet, így lelki eredetű a problémája a neurológus szerint. Nem beszél, pelenkás is. Fejlesztésre járunk, a felülvizsgálata hónap végén lesz esedékes. Fejlesztője szerint autizmussal nézünk szembe.
Tesszük amit tudunk, a leukémia remisszióban van, aminek örülünk, bár minden vérvételre gyomorideggel indulunk míg nincs eredmény.
4 éves Hanna, de közösségbe a lemaradás miatt és a hiányzó oltásai miatt nem mehet. Hiába tűnik erősnek, nagyon fogékony a bacikra hamar megbetegszik.

Nagyon szeretnénk ha olyan lehetne mint a többi gyerek játszhatna, beszélhetne, mi mellette vagyunk ha változik, ha nem, szeretjük! Ezek ellenére látszik, hogy mondaná, hogy beszélne, de sajnos még nem sikerült megtörni ezt a gátat ami elzárja tőlünk ilyen formában. Amit csak tudunk megteszünk érte.

 

Hanna története

Hanna megkapta az egy éves kori oltást és utána rohamosan romlani kezdett az egészségi állapota. Két héten belül a haematológiára kerültünk és 2019. 08. 08-án már megkaptuk a diagnózist, hogy akut limfoid leukémiás (ALL) a kicsi lányunk, genetikai érintettséggel. Orvosai arról tájékoztattak bennünket, hogy ez a fajta leukémia, még kezelés közben is kiújulhat, ezért a legerősebb kezeléseket kell kapnia, melyek eléggé elhúzódnak.  Közben megjártuk az intenzív osztályt is, fertőzés miatt.  Az ellenőrző csontvelő vizsgálatok még mutatnak minimálisan rossz sejteket, bízunk benne, hogy nem lesz szüksége csontvelő transzplantációra! Nagyon sokat vagyunk kórházban, szinte állandóan. Bízunk benne, hogy egy éven belül be tudjuk fejezni a kórházi kemoterápiás kezeléseket, amit még fog követni sűrű kontrollok mellett az egyéves utókezelési időszak.

Férjemmel három gyermeket nevelünk, Hanna a legkisebb. A két nagyobb már 16 és 13 éves, nagyszülői segítséggel tudunk róluk gondoskodni, mivel én Hannával vagyok a kórházban, a férjem pedig a lakóhelyünktől távol dolgozik, ezért napi három órát kell ingáznia, szerencsére még van munkája.

Hanna betegsége előtt vettünk egy régi parasztházat, aminek a felújítása a betegsége miatt abbamaradt.  A legfontosabb, hogy Hanna szobájában a régi hajópadlót kicseréljük, kifestessünk ismét, hogy megfelelő legyen, a számára szükséges higiénés feltételeknek. Szeretnénk venni egy ózongenerátort is, hogy a napi fertőtlenítéseket környezetkímélő módon tudjuk megoldani és a sok fertőtlenítőszer használata ne okozhasson allergiát. Sajnos, az elmúlt időszak nehézségei miatt, egyre rosszabb az anyagi helyzetünk, így ehhez kérünk segítséget, melyet előre is köszönünk.

HANNÁT támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: HANNA045

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Hanna gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor F. Hanna részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: F. Hanna célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.