Tímea adománygyűjtő futása

95%
Összesen: 571 640 Ft 600 000 Ft463 Days Left

Tímea adománygyűjtő futása Hannáért

KÓD: HANNÁÉRT

Gáll Tímea vagyok. Anya, sérült gyermekekkel foglalkozó pedagógus, hobbifutó, a vegánság útján lévő vegetáriánus, csoki- és almaimádó. Szerencsés csillagzat alatt születtem. Vajon miért érzem így? A Szüleimnek köszönhetően, akik a mozgás szeretetét, az empátia jelenlétét nyújtották ajándékképp. A nem ártás, az elfogadás szemlélete vezet, mindemellett azt gondolom, egy életen át tanulunk, csiszoljuk kialakultnak vélt életszemléletünket, a fontos, őrizendő értékek mentén.
A változás örök. A futás szerelem.

A Kosztyu Ádám Alapítvány jótékonysági futócsapatához azért csatlakoztam, mert segíteni szeretnék, megérintett egy pici lány története. Hannának hívják és hatalmas harcos, történetét ide kattintva olvashatjátok.

A szív összeszorul, a hit, az erő – és egy ici-picit én is, egyelőre ismeretlenül, a távolból – Vele van, Vele vagyunk. Teljesítményeimmel segítséget szeretnék nyújtani. Teszem a lábam, egyiket a másik után és a kilométerek forinttá alakulnak, a támogatók által. Hála érte mindenkinek. 

A vállalt kihívásaim:

  • 2023 december: 50 km-es ultramaratoni futás Szegeden, saját szervezés
  • 2024 január: 50 km- es ultramaratoni futás Szegeden, saját szervezés

Összesen 100 kilométert futok Hannáért.

Küzdjünk együtt Hannáért, fogadj örökbe egy, vagy több kilométert a futásomból!

1 jótékony kilométer = 2500Ft = 1 pizza ára és/vagy amekkora összegre gondolsz. Vannak helyzetek, amikor ez az összeg is több, mint amit a pénztárcád enged. Ebben az esetben, kérlek, segíts egy megosztással, jusson el mindenkihez Hanna és a küzdelme. Köszönjük, köszönöm.

Tímea adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: HANNÁÉRT

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

FONTOS: kérjük, hogy ne az ott megjelenő számlaszámra utaljon, hanem a 11734138-20017125-00000000-ra, mivel ezen a számlán csak Marcikának zajlik a gyűjtés!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: Ide kattintva nyitható meg

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

HANNA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor HANNA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973 számlára kell utalni a támogatás összegét, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: GY. HANNA - HANNÁÉRT célzott támogatása.

 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.