Imola kér segítséget

4%
Összesen: 22 000 Ft 500 000 Ft183 Days Left

Imola leukémiás

Gyűjtés kódja: MOLLI047

Mollinak nagyon fájt az ínye, azt hittük, hogy el fogja veszíteni a fogait, majd később a lábain kék foltok jelentek meg. Lázas volt és nagyon gyenge, az orvosa kivizsgálásra küldte. Ekkor derült ki, akut mieloid leukémiája (AML) van, és 2019 novemberétől kapja a kemoterápiás kezeléseket. Ezeket elég nehezen viseli, gombás fertőzés támadta meg a tüdejét. Még mindig tartanak a kezelések és jelenleg egyedül van a kórházban. Eddig mellette voltam, a három és féléves tetvére járt óvodába és családi segítséggel meg tudtuk oldani, hogy legyen, aki hozza-vigye őt óvodába és vigyázzon rá, míg a férjem haza nem ér a munkahelyéről. Most viszont a járványhelyzet miatt nincs óvoda, mindenki dolgozik, a nagyszülők is, rokonok is, így nem tudjuk megoldani a felügyeletét. Örülünk, hogy van munkája a férjemnek, ha elveszítené nem is tudom, hogyan tudnánk megélni. Egyedül én igényeltem a településünkön, hogy legyen lehetőség most is óvodába járatni a gyereket, másoknak nem volt rá igényük. Kétnaponta ingázok a lakóhelyünk és kórház között, elkészítem a kívánsága szerinti ételeket és beviszem a kórházba a tiszta ruhákkal és beadom. Sajnos, nem mehetek be hozzá a járványhelyzet miatt, ez lelkileg megviseli őt is, és engem is nagyon. Idegőrlő mindenki számára ez az időszak, hiszen nem lehetek mellette, csak telefonon tudjuk tartani a kapcsolatot. 

A párom dolgozik, én gyermekgondozási díjon vagyok. Molli nyolcadik osztályos általános iskolás, másik gyermekünk 3,5 éves. Közben lehetőségeinkhez mérten újítjuk fel a Molli szobáját, hogy megfeleljen a számára fontos higiénés követelményeknek. Most a kétnaponkénti ingázás költsége is jelentős. Kérem, aki tud segítsen nekünk, hogy mielőbb elkészülhessen Molli szobája, mert egyedül nem tudjuk megoldani. Előre is köszönünk minden segítséget.

MOLLIT támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: MOLLI047

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Molli gyógyulásának támogatáshoz várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor Sz. Imola részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: Sz. Imola célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05