Kovács Máté segítségre vár

38%
Összesen: 30 171 573 Ft 80 000 000 FtCampaign has ended

Máté külföldi gyógykezelés finanszírozásához kér segítséget

Gyűjtés kódja: KMATE038

"Máté fiunknál 2 éves korában diagnosztizáltak először leukémiát. Azóta a betegség - a kezelések ellenére - többször visszatért, így Máté 13 évének 1/3-át kórházban és kezelésekkel töltötte.

[ A képre kattintva Máté édesapjával készült 22 perces riportot láthatjátok.]

Legutóbb 2018 októberében derült ki újból, hogy baj van és több hónap kemoterápia után áprilisban csontvelő-transzplantàción esett át. Már kezdtünk örülni, hogy minden rendben zajlik, jók az eredmények a komoly megpróbáltatások után, amikor szeptember közepén ismét összedőlt a világunk, újból rossz eredményt kaptunk és kiderült, hogy az eddig kapott kezeléseknek ellenáll a betegsége. Ugyanakkor felvillant egy reménysugár, lehetőségünk lenne egy külföldi kezelésre, mely a gyógyulást hozhatná el Máténak. Ez a kezelés ( CAR T terápia) Magyarországon még nem elérhető, a létező legmodernebb jelenleg, a jövőt jelenti a Mátéhoz hasonló betegségben szenvedők számára. A kezelést Izraelben, Kínában és az USA-ban végzik napjainkban. A leletek megküldést követően visszajelzést kaptunk az izraeli Sheba kórhàztól, hogy fogadják Mátét. A kezelés költségei nagyon tetemesek, körülbelül 80.000.000,-Ft, amit sajnos önerőből nem tudunk előteremteni. Ehhez kérjük a segítségeteket!

Kérünk mindenkit, ha van rá lehetősége, segítsen nekünk! Köszönjük előre is mindenkinek a segítséget." 

Rádióriport: ITT

TV riport: ITT

TÉNYEK RIPORT: ITT

ATV tudósítás: ITT

Máté segítő Facebook oldala: ITT

Jótékonysági licit csoport Máté javára: ITT

Máté gyűjtése külföldi támogatáshoz: ITT

A család Paypal számlája: ITT

Mátét támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény:KMATE038

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

 

PayPal támogatás a család Paypalos számlájára

 

 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Máté gyógykezeléshez várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor Kovács Máté részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: Kovács Máté célzott támogatása. (Amennyiben az oldalon leütésre kerül az összeg és kéri a nevet és kódot, akkor be kell írni, hogy KMATE038)