Kiara segítségre vár

1%
Összesen: 6 000 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Kiara agydaganatos és látási fogyatékos

Gyűjtés kódja: KIARA067 


Kiara betegségének előjelei 2018 márciusában jelentkeztek, fájt a feje és egyensúlytartási problémái voltak. Kapott szemüveget, de egyre rosszabb lett az állapota, amibe nem tudtunk belenyugodni, ezért teljes kivizsgálására került sor. Az MR vizsgálat agydaganatot igazolt, aminek pontos megnevezése agyidegek bizonytalan és ismeretlen viselkedésű daganata. Azonnali műtétre volt szükség, de a daganatot nem lehetett teljes egészében eltávolítani, mert az idegközpontban helyezkedik el. A műtét után bal szemére megvakult, a jobb szemén teljes látótér kiesése és látóideg sorvadása keletkezett, ez azt jelenti, hogy a fejétől jobbra eső dolgokat nem látja, kizárólag akkor, ha fejét abba az irányba fordítja. Emiatt látási fogyatékosnak is minősül, a közlekedése fokozott figyelmet igényel. Eléggé nehezen kezeli a helyzetét, hiszen még csak kilenc éves lesz, addig örök vidám mozgékony kislány volt, szeretett szaladgálni, most minden lépésére koncentrálnia kell.


Kiarával GYOD-on vagyok. Sajnos időközben az édesapa is elveszítette a munkáját, volt, szerencsére ez mostanra megoldódott. A lelki terhek mellett anyagilag is megviselt és megvisel bennünket a kislányunk betegsége, a házunkon hitel van és egy jövedelem kiesett. Állandó kontrollokra kell járnunk és rendszeres MR vizsgálatokra, hogy figyelemmel kísérjék Kiara állapotát. Jelenleg az agydaganatának kezelésére sem gyógyszeres, sem műtéti megoldás nem létezik.


Szeretnénk Kiara szobáját felújítani, akadálymentesíteni a környezetét, hogy megkönnyítsük a mindennapjait. Mi ezt nem tudjuk önerőből megvalósítani, ehhez kérünk segítséget, melyet előre is köszönünk.

KIARÁT-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: KIARA067

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

KIARA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor KIARA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: ZS. KIARA célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.