Maksym segítségre vár

16%
Összesen: 78 216 Ft 500 000 Ft183 Days Left

Maksymka  neuroblasztomás

Gyűjtés kódja: MAKSYM036

 

Kicsi fiam 2019 februárjában beteg lett, bevittük a munkácsi kórházba, de nem tudták megállapítani, hogy mi baja van. Elhúzódó lázas állapota miatt antibiotikumos kezelést kapott, izomfájdalmai is voltak. Ezért átjöttünk Magyarországra Maksymmal. Mi nem vagyunk magyar állampolgárok, ezért nekünk minden vizsgálatért, műtétért és kezelésért fizetnünk kell. 

Március hetedikétől Debrecenben kezelik a kisfiamat. Már az első vizsgálatoknál látták, hogy mellékvese tájékán daganata van. A CT vizsgálat bal mellékveséből kiinduló neuroblastomának látszó daganatot vélelmezett, illetve nyirokcsomókat és gócokat a májban. Műtétre került sor, hogy eltávolítsák a daganatot. A szövettani vizsgálat szerint rossz prognózisú neuroblasztóma, nyirokcsomó áttétekkel és a csontvelője is érintett.  2019.03. 13-tól kapja Maksym a kemoterápiás kezeléseket, a csontvelőben még mindig található 50%-nyi rossz sejt. Nagyon nehezen viseli a kezeléseket. Miskolcon lesz a csontvelő transzplantációja, ami 20 millió forintba kerül.  Beregszászon összefogtak az emberek, hogy segítsenek nekünk, már 10 millió forintunk megvan a transzplantációra, közben folyamatosan fizetjük a kezeléseket, műtétet. Így nagyon lassan halad a gyűjtés.

Az anyósom van velem a kórházban, mert én nem jól kommunikálok magyarul, ő és a férjem tökéletesen beszélnek magyarul.

Kérjük, akinek módjában áll segítsen a kisfiamnak, amit hálásan köszönünk előre is

.

Maksymot támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: MAKSYM036

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: 

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

PayPal támogatás jelenleg nem lehetséges