Milánka segítséget kér

12%
Összesen: 61 000 Ft 500 000 Ft123 Days Left

Milánka segítséget kér

Gyűjtés kódja: MILÁNKA053

Nemrég megváltozott az egész életünk. Nagyon nehéz lelkileg feldolgozni az elmúlt időszak történéseit és megélni a küzdelmes mindennapokat.  

Férjemmel két gyermekünk van, Milánka 5 éves múlt, az öccse másfél éves. Májusban Milánkának nyaki nyirokcsomó duzzanata jelentkezett, gyulladáscsökkentőt kapott. Miután nem hatott a gyógyszer, egy hét kórház következett. Itt ismét gyulladáscsökkentővel próbálkoztak sikertelenül, jártunk kontrollokra, a vérvizsgálatok negatívak voltak. Két hónap eredménytelen kezelés után biopsziát végeztek és a szövettan már kimutatta a leukémiás sejteket. Június közepén kezdődött el a kemoterápiás kezelése akut limfoid leukémia (ALL) miatt, ami közepes besorolású. Két éves a kezelés, ennek egy része kórházi kemoterápiák sorozata, majd ezt követi a fenntartókezelés, a diagnózis kezdetétől számított második év végéig.

Milánkával a kórházban vagyok, a testvére ellátásában a férjem édesanyja is segít, a férjem éjszakára jár dolgozni. Ugyanazokkal a problémákkal küzdünk, mint a sorstárs szülők. Sokba kerülnek férjem látogatásai, még jó ideig nem mehetünk haza terápiás szünetre. Megpróbálunk mindent megadni Milánkának, hogy ezzel segítsük a gyógyulását.  Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, és még a kezelések nagy része hátra van.

Van egy családi házunk, ahol most ki kell alakítani a Milánka számára fontos higiénés körülményeket, az úgynevezett „steril szobát”, hiszen az ő immunrendszere a kezelések miatt nem működik megfelelően.  Fontos, hogy biztosítsuk számára a szükséges étrendet és mindent, ami elősegíti a gyógyulását. Mi ehhez kérünk segítséget, melyet előre is köszönünk mindenkinek.

Milánkát támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: MILÁN053

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. 

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! ITT

 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

MILÁNKA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor B. MILÁN részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: B. MILÁN célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05