Noel segítséget kér

64%
Összesen: 320 500 Ft 500 000 Ft555 Days Left

Noel medulloblasztomás

Gyűjtés kódja: MNOEL085 

Noel betegsége hatéves korában jelentkezett egy éve. 2021 június végén fura lett a járása, alkalmanként hányt és fájt a feje. Természetesen azonnal orvoshoz mentünk, majd újabb orvoshoz. Július elején így kórházba került, ahol az MR vizsgálat tumort mutatott ki az agytörzsén. Egy héten belül megtörtént a daganateltávolító műtét és teljes egészében sikerült a tumort eltávolítani. A szövettani vizsgálatok rosszindulatú daganatot igazoltak augusztus közepén, a diagnózis pontos megnevezése: Medulloblastoma.

Elkezdődtek a kezelések, amelyek még mindig tartanak, mivel ennek a betegségnek hosszú a kezelési ideje. Nyolc hétig, heti egy alkalommal kemoterápiás kezeléseket kapott, közben pedig 30 sugárkezelésben részesült.

Novemberben fenntartó kezelést kezdte meg Noel, mely nyolcszor hathétből áll és jelenleg is zajlik. Nagyon megviselik a szervezetét a kemoterápiás kezelések. Három hétig heti egy alkalommal kapja a kemoterápiát Noel, a harmadik után általában még egy hetet benn kell töltenie a kórházban, emiatt így a három hetes otthoni terápiás szakaszból csak két hetet tudunk otthon lenni. Én vagyok vele a kezelések idején a kórházban, a férjem pedig munkája mellett, a Noel kistestvérét látja el, aki még óvodás.

Már egy éve zajlanak a kezelések, melyek, ha befejeződnek még következnek az ellenőrző vizsgálatok. Nagyon nehéz időszak áll mögöttünk, mely lelkileg és anyagilag is nagyon megterhelő volt számunkra. Eddig nem kértünk semmiféle segítséget, de mostanra már küzdünk anyagi nehézségekkel. Nekem megszűnt közben a munkám, nevelőszülő voltam, így jelenleg csupán Gyest kapok. Most igényeltem meg a Gyod-ot, aminek elbírálása még folyamatban van, nagyon reménykedünk, hogy kedvező lesz a döntés, megkaphatom!

Családi házunk van, ami 2018-ban épült, körülményeink rendezettek, viszont már a fizetendő számlákkal mi is sakkozunk, hogy melyiket fizessük be elsőként. Mostanra eljutottunk odáig, hogy be kell látnunk, hogy segítséget kell kérnünk. Noel számára biztosítanunk kell a megfelelő higiénés feltételeket és étrendet és emellett családunk megélhetését is biztosítani kell, valamint fizetni a rezsit, kölcsönöket. Ezeket egyetlen fizetésből nem tudjuk megoldani, tartalékjaink mostanra elfogytak.

Minden segítséget előre is hálás szívvel köszönünk.

MNOEL-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: MNOEL085

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható:ITT 

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

NOEL gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor NOEL részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: M. NOEL (MNOEL085) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.