Nerina segítséget kér

3%
Összesen: 12 500 Ft 500 000 Ft224 Days Left

Nerina leukémiás

Gyűjtés kódja: NERINA090 

Nerina betegsége 2022 áprilisában magas és folyamatosan visszatérő lázzal kezdődött, ami antibiotikum szedésére sem múlt el. Ezért vérképet csináltattunk, ami aggodalomra adott okot. Kórházba kerültünk, a veszprémi hematológia továbbküldött bennünket a Heim Pál Kórház gyermekonkológiájára április 27-én. Két és félévesen kiderült, hogy akut limfoid leukémiája van és elkezdődtek a kórházi kemoterápiás kezelései. Ezeket hol jobban, hol rosszabbul viseli, van, hogy vért kell kapnia, vagy trombocitát. A kórházi kemoterápiás kezelései előreláthatólag hat hónapig tartanak és ezt követi egy másfél éves utókezelése.

Párommal négy gyermeket nevelünk, 11-7-3-1 évesek. Én a legkisebbel vagyok otthon, így Nerina az apukájával van a kórházban. Másként nem tudtuk megoldani. Kétszobás önkormányzati lakásban élünk, így nagyon nehéz lesz kialakítani Nerina számára a megfelelő elhelyezési körülményeket. Ráadásul jelenlegi jövedelmünk az apuka részéről a Gyod, én gyest kapok Nerinára és kisebb testvérére.

Kérjük, akinek módjában áll, segítsen nekünk ebben a nehéz helyzetben, hogy meg tudjunk adni mindent Nerina számára, ami fontos és ami elősegíti a gyógyulását, biztosítani a megfelelő étkezést.

Előre is köszönjük mindenkinek a támogatást.

NERINA-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: NERINA090

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

NERINA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor NERINA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: V.NERINA (NERINA090) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.