Patricia segítséget kér

5%
Összesen: 45 000 Ft 1 000 000 FtCampaign has ended

Patricia leukémiás

Gyűjtés kódja: PATRICIA088 

Bő egy hónappal Patrícia az 5. születésnapja előtt lázas lett, ami antibiotikum szedése után sem múlt el. Ezért klinikai vizsgálatokra volt szükség, és a vérképe hatalmas eltéréseket mutatott, a fehérvérsejtszáma kirívóan magas volt. A csontvelő mintavétel leukémiát igazolt nála, így azonnal megkezdődtek a kemoterápiás kezelései 2022 augusztus 3-án. Ezeket az elején nagyon nehezen viselte el. Hat hónapos kórházi kemoterápiás sorozat vár rá, de már most is látjuk, hogy tovább fog tartani, mivel a kezelések mellékhatásai megviselik a szervezetét. Majd ezt követi a diagnózis felállításától számított második év végéig tartó otthoni citosztatikus kezelés.

Patrícia egyetlen gyermekünk, a férjem dolgozik, én jelenleg még táppénzen vagyok, ami hamarosan lejár. Még nem tudom, hogy mi lesz utána, megítélik-e a Gyod-ot, vagy ápolási díjat vagy esetleg csak gyesre leszek jogosult. Miután az én jövedelmem közel fele már kiesett és a szinte állandó kórházban tartózkodás nagy terheket ró a családunkra, így nagyon nehéz a helyzetünk. Lakás és autóvásárlási hitelünk is van, a férjem rendszeresen jár hozzánk látogatóba, ami szintén jelentős költség.

Elég nagy a bizonytalanság köröttünk anyagi téren is, és lelkileg is megterhelő időszakot élünk meg. Meg kell teremtenünk Patrícia számára a megfelelő higiénés követelményeket, kialakítani az „sterilszobáját”, közösségbe nem mehet, kizárólag egyénileg utaztatható, valamint biztosítanunk kell számára a megfelelő étrendet is. Mindent szeretnénk megadni neki, ami elősegíti, hogy mielőbb újból egészséges legyen!

Mi ezek biztosításához kérünk segítséget, melyet előre is hálásan köszönünk.

PATRÍCIA-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: PATRÍCIA088

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

PATRÍCIA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor PATRÍCIA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: S.PATRÍCIA (PATRÍCIA088) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.