Péter adománygyűjtő futása

127%
Összesen: 1 142 815 Ft 900 000 Ft589 Days Left

 

Isten veled Klaudia
(2023.04.29.)
Ma reggel a könnyek útján elindult egy kicsi lány. Évek óta küzdött a betegségével, mely elvette tőle a gyermekkorát. Újra és újra fel kellett vennie a harcot, el kellett viselnie a kezelések összes nehézségét.

Péter adománygyűjtő futása Klaudiáért

 

Nádudvari Péter vagyok, gyógypedagógus és cikkíró, két gyermek édesapja. A családi példát követve – édesanyám orvos, édesapám szociális munkás – már kisgyerekkorom óta fontosnak tartottam a rászorulókon való segítést. A zene és az írás mellett a sportot is szenvedélyesen szeretem, és azzal is támogatom – már tíz éve – a hátrányos helyzetű embertársaimat. Adománygyűjtő, figyelemfelhívó céllal már sok versenyt vagy saját szervezésű kihívást teljesítettem: háromszoros Ironman vagyok, és több maratoni és ultramaratoni is van már a hátam mögött.

A neuroblasztómával küzdő kislány, Klaudia és családjának sorsa mélyen megérintett, ezért az idei évben őket szeretném támogatni a lefutott kilométereimmel. Mind a súlyos betegséggel való küzdelem, mind a család anyagi helyzete, mind a közelmúltbeli vesztesége (az édesapa halála) arra ösztönzött, hogy fizikai erőmet ezért az ügyért „bocsássam áruba”. Célom Klaudia számára a kezelés ideje alatti megfelelő életkörülmények biztosítása, mint higiénés feltételek és megfelelő étkezés, hogy a semmiben ne szenvedjen hiányt és mindent megkaphasson, ami szükséges ahhoz, hogy újból egészséges legyen!
Videó Klaudiáról: ITT NÉZHETŐ MEG.


Összesen 300 kilométert futok Klaudiáért, az edzés kilométerekkel együtt, amelyek egységára 3000 forint/km – természetesen egy adományozó több kilométert is megvásárolhat. sőt, bátran fizethet magasabb árat is értük. Az adománygyűjtési célom így összesen 900.000 forint.

Légy társam ebben a vállalásban, segítsünk együtt Klaudiának és családjának!

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás:

A kampány során két ultramaratont teljesítek. Az első egy jótékonysági futás lesz Kecskemét és Kiskőrös között, a második során pedig  – szimbolikus célból is  – elfutok lakhelyemtől, Debrecenből a magyar-ukrán határig.
-        10. Jubileumi Trizoli Jótifuti (Kecskemét – Kiskőrös 55 km) – 2022.07.09.
-        Nagytemplom előtti tér – Tiszabecs (a magyar-ukrán határig, saját szervezés, össztáv: 120 kilométer, amelyet két részletben teljesítek) – 2022. ősz.
-        Edzés kilométerek, összesen: 125 km.

 

 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.