Péter adománygyűjtő futása

116%
Összesen: 1 046 274 Ft 900 000 Ft1117 Days Left

Péter adománygyűjtő futása Klaudiáért

KÓD: Sz.Klaudia0082

Nádudvari Péter vagyok, gyógypedagógus és cikkíró, két gyermek édesapja. A családi példát követve – édesanyám orvos, édesapám szociális munkás – már kisgyerekkorom óta fontosnak tartottam a rászorulókon való segítést. A zene és az írás mellett a sportot is szenvedélyesen szeretem, és azzal is támogatom – már tíz éve – a hátrányos helyzetű embertársaimat. Adománygyűjtő, figyelemfelhívó céllal már sok versenyt vagy saját szervezésű kihívást teljesítettem: háromszoros Ironman vagyok, és több maratoni és ultramaratoni is van már a hátam mögött.

A neuroblasztómával küzdő kislány, Klaudia és családjának sorsa mélyen megérintett, ezért az idei évben őket szeretném támogatni a lefutott kilométereimmel. Mind a súlyos betegséggel való küzdelem, mind a család anyagi helyzete, mind a közelmúltbeli vesztesége (az édesapa halála) arra ösztönzött, hogy fizikai erőmet ezért az ügyért „bocsássam áruba”. Célom Klaudia számára a kezelés ideje alatti megfelelő életkörülmények biztosítása, mint higiénés feltételek és megfelelő étkezés, hogy a semmiben ne szenvedjen hiányt és mindent megkaphasson, ami szükséges ahhoz, hogy újból egészséges legyen!
Videó Klaudiáról: ITT NÉZHETŐ MEG.


Összesen 300 kilométert futok Klaudiáért, az edzés kilométerekkel együtt, amelyek egységára 3000 forint/km – természetesen egy adományozó több kilométert is megvásárolhat. sőt, bátran fizethet magasabb árat is értük. Az adománygyűjtési célom így összesen 900.000 forint.

Légy társam ebben a vállalásban, segítsünk együtt Klaudiának és családjának!

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás:

A kampány során két ultramaratont teljesítek. Az első egy jótékonysági futás lesz Kecskemét és Kiskőrös között, a második során pedig  – szimbolikus célból is  – elfutok lakhelyemtől, Debrecenből a magyar-ukrán határig.
-        10. Jubileumi Trizoli Jótifuti (Kecskemét – Kiskőrös 55 km) – 2022.07.09.
-        Nagytemplom előtti tér – Tiszabecs (a magyar-ukrán határig, saját szervezés, össztáv: 120 kilométer, amelyet két részletben teljesítek) – 2022. ősz.
-        Edzés kilométerek, összesen: 125 km.

Péter adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Sz.Klaudia0082

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását. Klaudia már rendelkezik gyűjtéssel, így tudjuk megkülönböztetni, hogy Péter a jótékonysági futásával mennyi pénzt tud gyűjteni, kérjük, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.