Rebeka segítségre vár

70%
Összesen: 348 208 Ft 500 000 Ft91 Days Left

Rebeka segítséget kér

Gyűjtés kódja: REBEKA054

Anyagilag és lelkileg nagyon nehéz időszak előtt állunk. Kislányunkról félévnyi vizsgálatok sorozata után derült ki, hogy rosszindulatú nyirokcsomó daganata van, a párom pedig súlyos szívbetegként szívátültetésre vár régebb óta.

Rebeka decembertől köhögött, ami gyógyszerek hatásra sem szűnt meg. Végre márciusban sikerült elintézni, hogy megröntgenezzék, kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladása van. Az állapota a további kezelések ellenére sem javult, ezért április végén CT vizsgálat következett. A CT kimutatta, hogy több kis csomó van a tüdejében, emiatt MR vizsgálatot végeztek Budapesten. Ezután biopszia követezett május 18-án és két héttel később Pestről Debrecenbe kerültünk a gyermekonkológiára.  Június 9-én elkezdődött a kemoterápiás kezelése. Azóta kórházban vagyok vele és zajlanak a kezelései.

A párommal mindketten dolgoztunk, én Rebekával jelenleg gyermekápolási táppénzen vagyok, és amikor lejár, megigénylem a méltányossági táppénzt.  A nagyapámmal lakunk együtt, van egy szobánk. Szerencsére a lehetőség adott, hogy hozzáépítsünk a házhoz még egy szobát.  Nagyon fontos, hogy Rebekának legyen saját szobája, mert meg kell teremteni a számára szükséges higiénés feltéteket, az úgynevezett „steril szobát”.

Mi ehhez kérünk segítséget, mert önerőből nem tudjuk megoldani. Kérjük, akinek módjában áll segítsen nekünk, melyet előre is hálásan köszönünk az egész családunk nevében.

Rebekát támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: REBEKA054

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. 

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! ITT

 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

REBEKA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor B.REBEKA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: B.REBEKA célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05