Rebeka segítségre vár

70%
Összesen: 348 208 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Rebeka segítséget kér

 

Anyagilag és lelkileg nagyon nehéz időszak előtt állunk. Kislányunkról félévnyi vizsgálatok sorozata után derült ki, hogy rosszindulatú nyirokcsomó daganata van, a párom pedig súlyos szívbetegként szívátültetésre vár régebb óta.

Rebeka decembertől köhögött, ami gyógyszerek hatásra sem szűnt meg. Végre márciusban sikerült elintézni, hogy megröntgenezzék, kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladása van. Az állapota a további kezelések ellenére sem javult, ezért április végén CT vizsgálat következett. A CT kimutatta, hogy több kis csomó van a tüdejében, emiatt MR vizsgálatot végeztek Budapesten. Ezután biopszia követezett május 18-án és két héttel később Pestről Debrecenbe kerültünk a gyermekonkológiára.  Június 9-én elkezdődött a kemoterápiás kezelése. Azóta kórházban vagyok vele és zajlanak a kezelései.

A párommal mindketten dolgoztunk, én Rebekával jelenleg gyermekápolási táppénzen vagyok, és amikor lejár, megigénylem a méltányossági táppénzt.  A nagyapámmal lakunk együtt, van egy szobánk. Szerencsére a lehetőség adott, hogy hozzáépítsünk a házhoz még egy szobát.  Nagyon fontos, hogy Rebekának legyen saját szobája, mert meg kell teremteni a számára szükséges higiénés feltéteket, az úgynevezett „steril szobát”.

Mi ehhez kérünk segítséget, mert önerőből nem tudjuk megoldani. Kérjük, akinek módjában áll segítsen nekünk, melyet előre is hálásan köszönünk az egész családunk nevében.