Regina segítségre vár

56%
Összesen: 556 000 Ft 1 000 000 Ft219 Days Left

Regina agydaganatos

Gyűjtés kódja: REGINA065

Március közepén Regina hányásos, vírusos megbetegedéssel küzdött, melynek során egyensúlyzavara jelentkezett. Infúziós kezelés hatására megszűnt a hányása, az egyensúly problémái viszont továbbra is fennálltak. A másnapi neurológusi kontrollkor már rendben volt a mozgása, így további vizsgálatokat - MR, CT - nem végeztek, nem látták értelmét, mondván hogy a vírus okozta a gondokat.

Március végén szörnyű tragédia ért minket. Két kislányommal együtt szemtanúi voltunk édesapám halálának. Reginát annyira sokkolta papája elvesztése -, amit mai napig nem tud feldolgozni -, hogy napról-napra újabb tünetek jelentkeztek nála: teljes jobboldali gyengülés, előjött az egyensúly probléma, egyre nehezedő járás jelentkezett, majd nyálcsorgás, a beszéde lelassult. Jeleztem gyermekorvosunk felé ezeket a tüneteket, aki agyvérzés gyanújával azonnal a sürgősségire utalt minket. Ott megtörtént a vérvétel, MR-t készítettek, és ekkor tudtuk meg a szörnyű hírt: agytörzsi glioblastoma multiforme okozza a panaszokat.  Gyógyíthatatlan és nagyon agresszív agydaganat, amit műteni sem lehet sajnos, a rossz elhelyezkedése miatt.

Április 20-án biopsziát végeztek, minek következményeként beödémásodott a daganat, emiatt egy héttel később beültettek a kis fejébe egy shunt-öt, ami elvezeti az agyvizet a fejből a gyomorba.

Ekkor beadtunk egy kérelmet a NEAK - hoz, hogy külföldön célzott protonterápiás sugárkezelésben vehessen részt kislányunk, amit sajnos elutasítottak.

Május 25-én elkezdődtek Regina a sugárkezelései és mellette párhuzamosan a kemoterápiás kezelések is, szájon át szedhető citosztatikum formájában. 27 sugárkezelés volt előirányozva, viszont az utolsót már nem kaphatta meg, immunrendszerét annyira megviselték a kezelések, és olyan rossz állapotba került, hogy félő volt, hogy bevérzik a daganat.

Nem tudjuk, hogy hogyan fog tovább alakulni a helyzetünk, milyen további kezeléseket, terápiákat tudnak biztosítani, de azt igen, hogy nem állunk meg és nem törődünk bele a tudatba, hogy GYÓGYÍTHATATLAN. Reménykedünk és hiszünk benne és persze a Jó Istenben is, hogy újból egészséges lesz a mi gyönyörű, 7 éves Hercegnőnk!

Ha Regina állapota engedi az utazást, akkor a július végén fogad minket az IOZK: Immun-Onkologisches Zentrum Kölnben, ahol az ilyen típusú betegséget eredményesen kezelik hő,-vírus,-és immunterápiával, melynek várható költsége szállással és utazásokkal együtt 35 millió forint.

Nagyon szépen megkérünk mindenkit, hogy ha teheti és szeretne segíteni, hozzájárulni Regina jövőbeli kezelési és egyéb járulékos költségeihez, illetve ahhoz, hogy minél szebbé, tartalmasabbá tegyük számára az elkövetkezendő időszakot, segítsen nekünk, melyet előre is hálásan köszönünk.

Együtt REGINA gyógyulásáért❣ oldal: ITT

TV: ITT

REGINÁT támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: REGINA065

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

REGINA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor REGINA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: CS.REGINA célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.