Regina segítségre vár

56%
Összesen: 556 000 Ft 1 000 000 FtCampaign has ended

Regina legyen az álmod szép...

Egy ragyogó csillaggal több van odaát, Isten magához ölelt téged, véget értek küzdelmeid. A fény kihunyt, a földi léted véget ért, 2022. szeptember 23-án elmentél az angyalok közé. Erős voltál mindig, küldj ebből a láthatatlan erődből szeretteidnek,hogy túlélhessék a túlélhetetlent.
Legyen az álmod szép… Regina Isten veled…
 
“Mondom néktek: mi mindig búcsúzunk.
Az éjtől reggel, a nappaltól este,
A színektől, ha szürke por belepte,
A csöndtől, mikor hang zavarta fel,
A hangtól, mikor csendbe halkul el,
Minden szótól, amit kimond a szánk,
Minden mosolytól, mely sugárzott ránk,
Minden sebtől, mely fájt és égetett,
Minden képtől, mely belénk mélyedett,
Az álmainktól, mik nem teljesültek,
A lángjainktól, mik lassan kihűltek,
A tűnő tájtól, mit vonatról láttunk,
A kemény rögtől, min megállt a lábunk.
Elfut a perc, az örök Idő várja,
Lelkünk, mint fehér kendő, leng utána….” (Reményik Sándor)

 

Regina agydaganatos

Gyűjtés kódja: REGINA065

Március közepén Regina hányásos, vírusos megbetegedéssel küzdött, melynek során egyensúlyzavara jelentkezett. Infúziós kezelés hatására megszűnt a hányása, az egyensúly problémái viszont továbbra is fennálltak. A másnapi neurológusi kontrollkor már rendben volt a mozgása, így további vizsgálatokat - MR, CT - nem végeztek, nem látták értelmét, mondván hogy a vírus okozta a gondokat.

Március végén szörnyű tragédia ért minket. Két kislányommal együtt szemtanúi voltunk édesapám halálának. Reginát annyira sokkolta papája elvesztése -, amit mai napig nem tud feldolgozni -, hogy napról-napra újabb tünetek jelentkeztek nála: teljes jobboldali gyengülés, előjött az egyensúly probléma, egyre nehezedő járás jelentkezett, majd nyálcsorgás, a beszéde lelassult. Jeleztem gyermekorvosunk felé ezeket a tüneteket, aki agyvérzés gyanújával azonnal a sürgősségire utalt minket. Ott megtörtént a vérvétel, MR-t készítettek, és ekkor tudtuk meg a szörnyű hírt: agytörzsi glioblastoma multiforme okozza a panaszokat.  Gyógyíthatatlan és nagyon agresszív agydaganat, amit műteni sem lehet sajnos, a rossz elhelyezkedése miatt.

Április 20-án biopsziát végeztek, minek következményeként beödémásodott a daganat, emiatt egy héttel később beültettek a kis fejébe egy shunt-öt, ami elvezeti az agyvizet a fejből a gyomorba.

Ekkor beadtunk egy kérelmet a NEAK - hoz, hogy külföldön célzott protonterápiás sugárkezelésben vehessen részt kislányunk, amit sajnos elutasítottak.

Május 25-én elkezdődtek Regina a sugárkezelései és mellette párhuzamosan a kemoterápiás kezelések is, szájon át szedhető citosztatikum formájában. 27 sugárkezelés volt előirányozva, viszont az utolsót már nem kaphatta meg, immunrendszerét annyira megviselték a kezelések, és olyan rossz állapotba került, hogy félő volt, hogy bevérzik a daganat.

Nem tudjuk, hogy hogyan fog tovább alakulni a helyzetünk, milyen további kezeléseket, terápiákat tudnak biztosítani, de azt igen, hogy nem állunk meg és nem törődünk bele a tudatba, hogy GYÓGYÍTHATATLAN. Reménykedünk és hiszünk benne és persze a Jó Istenben is, hogy újból egészséges lesz a mi gyönyörű, 7 éves Hercegnőnk!

Ha Regina állapota engedi az utazást, akkor a július végén fogad minket az IOZK: Immun-Onkologisches Zentrum Kölnben, ahol az ilyen típusú betegséget eredményesen kezelik hő,-vírus,-és immunterápiával, melynek várható költsége szállással és utazásokkal együtt 35 millió forint.

Nagyon szépen megkérünk mindenkit, hogy ha teheti és szeretne segíteni, hozzájárulni Regina jövőbeli kezelési és egyéb járulékos költségeihez, illetve ahhoz, hogy minél szebbé, tartalmasabbá tegyük számára az elkövetkezendő időszakot, segítsen nekünk, melyet előre is hálásan köszönünk.

Együtt REGINA gyógyulásáért❣ oldal: ITT

TV: ITT

.