Váltsunk valóra közösen egy álmot

15%
Összesen: 220 000 Ft 1 500 000 Ft177 Days Left

VÁLTSUNK VALÓRA KÖZÖSEN EGY ÁLMOT!

Gyűjtés kódja: ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk leukémiás, daganatos, csontvelőtranszplantált és fogyatékkal élő gyermekeket és fiatalokat támogat országos szinten. A munkánkról sok-sok fénykép van az oldalunkon: https://www.facebook.com/Kosztyusok/

Legnagyobb álmunk, hogy legyen az Alapítványunknak egy saját rekreációs pihenőháza. Megtaláltuk a megfelelőt! A vételárhoz még 1,5 millió forintunk hiányzik. Terveink szerint hetente három-négy család részére tudjuk majd a felhőtelen pihenési lehetőséget biztosítani, kezelés alatt állókét is, vagy csontvelőtranszplantáción átesett gyermekekét, mert a szükséges sterilizáló berendezések rendelkezésünkre állnak. Igény van rá, sőt óriási az érdeklődés támogatottjaink részéről. 

Megfelelő tapasztalataink vannak, hiszen 12 Tündértánc táborunk volt eddig, átlagosan 150 fő részvételével. Ez élmény-és művészetterápiás üdültetés, illetve 8 alkalommal üdültettünk Zamárdiban, ahol alkalmanként 100 fő üdült velünk. A művészetterápiás programjaink lebonyolítását saját csapatunk végzi, ők érintett szülők és fiatalok. Textilszobrászkodunk, ásványékszereket készítünk, agyagozunk, sütit készítünk és különböző díszeket, és még eléggé széles a spaletta. Kicsiknek-nagyoknak, szülőknek vannak személyre szabott programjaink. Van egy 300 fős szülői csapatunk, ők a „Kosztyusok”, mindig velük egyeztetve szervezünk programokat, és a rekreációs ház közös álmunk. 

Ezen az éven - 2020-ban - már 2,73 millió forint támogatást nyújtottunk támogatóink segítségével a járványhelyzetben, és 1 millió forintért vásároltunk fertőtlenítőszereket 70 család részére támogatóink jóvoltából. Adománygyűjtő oldalunkon tavaly 40 millió forintot gyűjtöttünk össze a beteg gyermekeknek, és ezt az összeget már ezen az éven is elértük! Minden éven számtalan programunk van a nagy létszámú üdültetéseken kívül is, Legó Gyár, Állatkert, Dinópark, Élményautózás, osztálylátogatások, ünnepségek, cipősdoboz akció és még hosszú a sor.

Mi ennek az összegnek az összegyűjtéshez keresünk támogatókat, köszönjük, aki segít nekünk! Alapítványunk közhasznú civil szervezetként a támogatásról adóigazolás kiállítására jogosult, a társas vállalkozások a támogatás összegét költségként elszámolhatják, valamint az adózás előtti pozitív eredmény összege további 20%-kal csökkenthető. Minden segítséget hálásan köszönünk!

1000 forintonként egy lépéssel vagyunk közelebb a közös álmunkhoz, 1500 lépés megvalósulása a cél. Leinformálhatóak vagyunk, referenciákat tudunk adni eddig végzett munkánkról. Köszönjük a segítségeteket.

Videó rólunk: ITT

AZ ALAPÍTVÁNYT támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20006802-00000000 (OTP Bank)

IBAN: HU51 1173 4138 2000 6802 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ALAPÍTVÁNY

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Az Alapítvány támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor a Kosztyu Ádám Alapítvány részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20006802-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: Alapítvány támogatása.