Rozika nyirokcsomó …

13%
Összesen: 65 243 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Rozika nyirokcsomó rosszindulatú daganatos megbetegedéssel küzd

Tavasszal, egy hónap lázas állapot után súlyos betegséget diagnosztizáltak Rozikánál, Hodgkin Lymphoma-t, ez a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése.  2018. április elején kezdődött a betegsége, több megnagyobbodott nyirokcsomója is lett. A nyakán találhatót eltávolították, abból szövettani vizsgálat történt, és kiderült a diagnózis.  Rozika kezelése májusban kezdődött el, vénás kemoterápiás blokkokat és gyógyszeres kezelést kap.  Kéthetente van egy 3 napos kemoterápiás kezelés, 8. napon ismét, és a 15. napon vérkép, közben szedi a steroidot. Ezt követi két hét szünet és utána újra kezdődik elölről.  Négy ilyen blokkot fog kapni, ami reményeink szerint október végére ér véget, ez után egy PET vizsgálat következik és a továbbiakról ennek a vizsgálatnak a függvényében döntenek, hogy elegendő volt-e a négy blokk. Jelenlegi állapota változó, a kemoterápia megviseli a kislányunkat.

Vidéken élünk, másfél óra az út a kórházig, saját autónk nincs, így mindig meg kell valakit kérnünk, hogy segítsen az utazásban, ez minden alkalommal 10 ezer forintba kerül. Négy gyermeket nevelünk, ők 13-12-10 évesek. Az összes jövedelmünk havi 112 ezer forint, ennyiből kell megoldanunk a létfenntartásunkat, kifizetnünk a rezsi költségeket. Én anyaságin vagyok, a férjem munkanélküli volt eddig, de szerencsére augusztus 6-tól részt vehet a közfoglalkoztatási programban.  A családi ház, amiben csak negyedtulajdona van a férjemnek komfort nélküli, nincs bevezetve a víz, fatüzeléses kályhákkal fűtünk. Rozika miatt mindenképpen szükség van a fürdőszoba kialakítására, hiszen számára ez elengedhetetlen.

Azért kérünk segítséget, hogy Rozikánknak könnyebben tudjuk biztosítani a kezeléséhez szükséges feltételeket és kérünk mindenkit, aki tud segíteni és együtt érez velünk, segítsen a kislányunknak a mielőbbi gyógyulásában! Nagyon köszönjük a segítséget előre is.

Rozikát támogatni lehet:

Banki átutalással az Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Rozika011

a támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: Rozika gyűjtése

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet!