Rozika nyirokcsomó …

13%
Összesen: 65 243 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Rozika nyirokcsomó rosszindulatú daganatos megbetegedéssel küzd

Tavasszal, egy hónap lázas állapot után súlyos betegséget diagnosztizáltak Rozikánál, Hodgkin Lymphoma-t, ez a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése.  2018. április elején kezdődött a betegsége, több megnagyobbodott nyirokcsomója is lett. A nyakán találhatót eltávolították, abból szövettani vizsgálat történt, és kiderült a diagnózis.  Rozika kezelése májusban kezdődött el, vénás kemoterápiás blokkokat és gyógyszeres kezelést kap.  Kéthetente van egy 3 napos kemoterápiás kezelés, 8. napon ismét, és a 15. napon vérkép, közben szedi a steroidot. Ezt követi két hét szünet és utána újra kezdődik elölről.  Négy ilyen blokkot fog kapni, ami reményeink szerint október végére ér véget, ez után egy PET vizsgálat következik és a továbbiakról ennek a vizsgálatnak a függvényében döntenek, hogy elegendő volt-e a négy blokk. Jelenlegi állapota változó, a kemoterápia megviseli a kislányunkat.

Vidéken élünk, másfél óra az út a kórházig, saját autónk nincs, így mindig meg kell valakit kérnünk, hogy segítsen az utazásban, ez minden alkalommal 10 ezer forintba kerül. Négy gyermeket nevelünk, ők 13-12-10 évesek. Az összes jövedelmünk havi 112 ezer forint, ennyiből kell megoldanunk a létfenntartásunkat, kifizetnünk a rezsi költségeket. Én anyaságin vagyok, a férjem munkanélküli volt eddig, de szerencsére augusztus 6-tól részt vehet a közfoglalkoztatási programban.  A családi ház, amiben csak negyedtulajdona van a férjemnek komfort nélküli, nincs bevezetve a víz, fatüzeléses kályhákkal fűtünk. Rozika miatt mindenképpen szükség van a fürdőszoba kialakítására, hiszen számára ez elengedhetetlen.

Azért kérünk segítséget, hogy Rozikánknak könnyebben tudjuk biztosítani a kezeléséhez szükséges feltételeket és kérünk mindenkit, aki tud segíteni és együtt érez velünk, segítsen a kislányunknak a mielőbbi gyógyulásában! Nagyon köszönjük a segítséget előre is.