Sára segítségre vár

46%
Összesen: 463 501 Ft 1 000 000 Ft179 Days Left

Sára leukémiás

Gyűjtés kódja: SÁRA073 

FRISSÍTÉS: Sára idegen donoros tarnszplantációja elkezdődött, már megtört a visszaadás, jelenleg a csontvelőtranszplantációs boxban van. 

Sára tízhónapos múlt, máris élete legnagyobb harcát vívja. 2021 szeptember 21-én került az egri kórházba, mert bágyadt, erőtlen és lázas volt. Az elvégzett laborvizsgálatok és hasi ultrahang eredménye aggodalomra adott okot, ezért másnap átszállítottak minket a miskolci Gyekbe. Induláskor, a mentőben még bíztunk benne, hogy csak egy vírussal van dolgunk. Miskolcon már szinte tényként közölték, hogy nagy a valószínűsége, hogy leukémiás, és sajnos a csontvelő vizsgálata igazolta is gyanút.

Különleges és ritka típusú akut csecsemőkori leukémiája van, három típust is találtak nála. Az első kezelési cikluson vagyunk túl és már biztosan tudjuk, hogy a kezelés csontvelőtranszplantációval folytatódik. Megtörtént a donorkeresés, a legidősebb testvére lesz a donorja, és februárban lesz a csontvelő átültetése, ezt a rossz genetikai eredménye teszi szükségessé.

Háromszobás lakásban élünk, jelenleg a férjem dolgozik és ő van a mási három gyermekünkkel, akik 17-15-12 évesek. Én gyesen vagyok, meg fogom igényelni a Gyod-ot, reméljük, megkapjuk a szükséges 8 pontot.

Most nagyon fontos, hogy elkészüljön Sára úgynevezett „sterilszobája”, ahol el kell majd különítenünk a család többi tagjától, ha hazamehetünk a transzplantáció után. Tisztítófestést kell végezni az egész lakásban és nagyon fontos, hogy a megfelelő higiénés követelmények mellett biztosíthassunk számára mindent, ami a gyógyulását segíti elő.

Szeretnénk Sárának mindent megadni, hogy mielőbb újból egészséges legyen, ehhez kérünk segítséget, melyet előre is köszönünk.

SÁRA-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: SÁRA073

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

SÁRA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor SÁRA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: A.SÁRA BARABARA célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.