Péter adománygyűjtő futása

155%
Összesen: 6 206 345 Ft 4 000 000 Ft525 Days Left

Péter adománygyűjtő futása Marcikáért

KÓD: SZ.MARCIKA106

Nádudvari Péter vagyok, gyógypedagógus és cikkíró, két gyermek édesapja. A családi példát követve – édesanyám orvos, édesapám szociális munkás – már kisgyerekkorom óta fontosnak tartottam a rászorulókon való segítést. A zene és az írás mellett a sportot is szenvedélyesen szeretem, és azzal is ó támogatom – már 11 éve – a hátrányos helyzetű embertársaimat. Adománygyűjtő, figyelemfelhívó céllal már sok versenyt vagy saját szervezésű kihívást teljesítettem: háromszoros Ironman vagyok, és több maratoni és ultramaratoni is van már a hátam mögött.
 
Az agydaganattal küzdő Szabó Marci szívszorító története mélyen megérintett, borzasztónak tartom, hogy egy hatéves kisfiúnak egy ilyen „szörnyeteggel" kell megküzdenie. A történetről itt olvashattok: Ide kattintva nyitható meg . Bele se merek gondolni, hogy a szüleik mekkora szomorúság és aggodalmaskodás között élik a mindennapjaikat. Hogy a kis szuperhős legyőzze betegségét, én is harcba szállok a magam módján. Marci németországi kezeléssorozatának – amely az egyetlen esélyt jelenti számára – novemberben esedékes részének költségeit szeretném előteremteni, ez 2.000.000,- forintot jelent.
Frissítés: 
Kedves Támogatóknak köszönhetően sikerült az őszi kezelés költségeit rekordidő alatt összegyűjteni a hortobágyi halastavakig történt ötven kilométeres futásommal. A gyűjtés folytatódik, reményeim szerint a tavaszi kezelés költségeit is fogjuk tudni közösen finanszírozni, aminek csaknem egynegye már meg is van. Bízom benne, hogy a Kékestetőn már a megvalósult négymilliós támogatásról számolhatok be a tervezett Debrecen-Kékestető 160 km-es futásom végén!
 
Összesen 400 kilométert futok a kisfiúért, amelyek kilométerenkénti egységára tetszőleges – természetesen egy adományozó több kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet értük bármennyit. Ahogy említettem, az adománygyűjtési célom 4.000.000 forint.
 

Vállalt kihívás:

A következő ultramaratonok várnak rám a kampány során:
- Futás a hortobágyi halastavakig (50 km) 2023 nyara
- Debrecen, Nagytemplom előtti tér – Kékestető (össztáv: 160 kilométer, amelyet egy hétvége alatt teljesítek 2023 őszén)
-190 edzéskilométer
Küzdjünk együtt Marciért, fogadj örökbe egy - vagy több - kilométert a futásomból!
 

A kilométerek ára tetszőleges Az adománygyűjtés célösszege: 4.000 000,-forint. Tehát egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért, amennyit szeretne.

 

Péter adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

OTP 11734138-20017125-00000000
 
IBAN: HU12 1173 4138 2001 7125 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
 

Közlemény: SZ.MARCIKA106

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

FONTOS: kérjük, hogy ne az ott megjelenő számlaszámra utaljon, hanem a 11734138-20017125-00000000-ra, mivel ezen a számlán csak Marcikának zajlik a gyűjtés!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: Ide kattintva nyitható meg

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

SZABÓ MARCELL gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor SZABÓ MARCELL részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20017125-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: SZABÓ MARCELL célzott támogatása.

 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.