Szandi segítségre vár

11%
Összesen: 55 000 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Szandi diagnózisa: leukémia

                                        Gyűjtés kódja: Szandi032

Tavaly, azaz 2018. december közepétől kivizsgálásokra jártunk, mert Szandinak egészségügyi problémái voltak. Elsőként mononukleózisra gondoltak az orvosok, amit a vizsgálatai igazoltak. Két kórházban voltunk, antibiotikumos kezelést kapott, de otthon ismét rosszabbodott az állapota. Végül tovább küldtek bennünket Debrecenbe, ahol átfogó vizsgálatok után kiderült, hogy mi okozza Szandi panaszait. Megkaptuk a sokkoló diagnózist: akut limfoid leukémia.

Még magunkhoz sem tértünk, máris elkezdődtek a kemoterápiás kezelések, amelyek rengeteg mellékhatással okoztak. Hasnyálmirigy gyulladása lett, majd tüdőgyulladása, meg kellett küzdeni a magas vércukorszinttel, allergiás lett az egyik kezelésre, az ASP-re. Nagyon nehezen viseli a szervezete a kemoterápiákat, az eredményei jók, bízunk benne, hogy nincs szüksége csontvelő transzplantációra.

Jelenleg a kórházi kemoterápiás kezelések felénél jár, én folyamatosan mellette vagyok.  Férjem dolgozik és rendszeresen jár hozzánk látogatóba.  Amikor elkezdődtek a gondok, táppénzes állományba került, hiszen hol egyik, hol másik kórházba voltunk, ha hazamentünk pár nap múlva kezdődött elölről, ismét kórház, majd megint egy másik kórház következett.  Már dolgozik, egyedüli kereső a családban. Én is táppénzen vagyok, most fogom megigényelni a Gyod-ot.

Szandi tizenhárom éves, hatodik osztályos, magántanulói státuszban van, mert iskolába járni nincs lehetősége, mivel szinte állandóan kórházban van és az állapota sem teszi azt lehetővé. Ha befejeződnek a kórházi kezelések, még legalább egy évig, otthoni gyógyszeres kezelése következik.

Szüleimmel élünk egy házban. Szandika szobáját fel kell újítanunk, a házban tisztító festést végezni, hogy megfeleljen a higiénés feltételeknek. A kórházi tartózkodásunk, a férjem látogatásai sokba kerülnek, egyre nehezebb finanszírozni azokat. Kérjük, akinek módjában áll, segítsen nekünk, amit előre is köszönünk.

Szandit támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény:SZANDI032

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: SZANDI GYŰJTÉSE

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkattájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

PayPal támogatás