Alex Non Hodgkin…

14%
Összesen: 68 959 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Alex Non Hodgkin limfómás

Alex úgy élte az élet tizenkét évesen, mint a többi vele egykorú gyerek, iskolába járt, sokat játszott, mindig jókedvű volt. Tavasszal lett a nyakán egy duzzanat, jártunk vele az infektológiára három hétig, de a „pukli” csak nőtt tovább. Ekkor tovább küldtek bennünket a gyermekonkológiára.  Vettek szövettant, majd meglett a diagnózis: Non Hodgkin lymphoma, ez azt jelenti, hogy a nyirokrendszer sejtjei rendellenesen szaporodtak.  2018. május 10-től áll kezelés alatt a kisfiam. Nagyon erős, nagy akaraterővel csinálta a kórházi kezeléseket, egyetlen alkalommal volt csak szüksége vérpótlásra.  Most lesz kontroll MR vizsgálat, megnézik, hogy reagált a szervezete a kemoterápiás kezelésekre. Rajta kívül van két kicsi gyermekem, öt és kettő évesek, édesapjuk külön él tőlünk. A két kisebb gyerekem apai nagyszüleinél lakunk, ők sokat segítenek nekünk.  Van egy külön szobánk a házban a három gyerekkel. A kórházi kezelések időszakában nem tudok folyamatosan Alex mellett lenni a kicsik miatt, így ingázom a lakóhelyem és a kórház között. Ez nagyon megterhelő és sokba kerül.

Sajnos, a házban nincs lehetőség kialakítani Alexnek külön szobát, viszont nagy szükség volna a szoba felújítására, amihez az én jövedelmem kevés, hiszen csak gyest kapok és családi pótlékot, ebből élünk négyen. Ha menni kell vissza a kórházba, vagy hazaengedik Alexet mindig meg kell kérnem valakit, hogy megoldjuk a szállítását személyautóval, mert autónk sincs.  A felújításhoz és az utazásokhoz kérek segítséget, amit hálásan köszönök előre is.

Alexet támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: TAlex022

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, aBLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: TAlex022 gyűjtése

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

 

PayPal támogatás