Tifani rhabdomyosarcomas

1%
Összesen: 7 000 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Tifani rosszindulatú megbetegedéssel küzd, diagnózisa Rhabdomyosarcoma

Két gyermekes egyedülálló anyuka vagyok, van egy három éves kisfiam és egy kislányom, aki hét éves, őt Tifaninak hívják és lassan egy éve nagyon beteg.

Tavaly augusztusban a nyakán duzzanat nőtt, mely egyre nagyobb lett. Először azt hitték, hogy a foga okozza, hiába kapott gyógyszereket, a duzzanat nem csökkent. Nagyon aggódtam, jártunk vérvételekre, szedte a gyulladáscsökkentőket, de nem történt változás. Ezért szövettani vizsgálatot javasoltak az orvosok. Nem csupán szövettan történt, sikerrel eltávolították a teljes megnagyobbodott csomót. Kiderült, hogy Rhabdomyosarcoma a betegsége, azaz rosszindulatú lágyrész daganat, a fej, nyak, lágyrész nyirokcsomóit érinti. 2018 januárjától kemoterápiás kezelés alatt áll a gyermekonkológián, amit nagyon nehezen visel fizikálisan is. Nagyon sokat vagyunk a kórházban, én folyamatosan mellette tartózkodom. Szeptemberben lesznek CT és MR vizsgálatok, annak függvényében dől el, hogy kell-e még kemoterápiás kezelés, növelni kell-e azok adagját vagy lehet csökkenteni, esetleg befejezni azokat. Nagyon bízunk benne, hogy jól reagált a kislányom szervezete a kezelésekre és hamarosan befejeződik a kórházi kemoterápiák sorozata!

Teljesen magunkra vagyunk utalva, elváltam, gyermektartást nem kapok. A házunkat ott kellett, hogy hagyjam, családi helyzetem miatt. Volt férjemmel nem éltünk jól, emiatt váltam és költöztem el. A nővéremnél élünk, van egy szoba-konyhás részünk. Sajnos, nem lehet bővíteni, mert nem beépíthető, nincs fürdőszobánk, itt nem is tudjuk kialakítani. Az a nagy szerencsénk, hogy meg tudom oldani, hogy kisfiamról gondoskodva legyen, ha mi a kórházban vagyunk.

Jó lenne eladni vagy elcserélni a házunkat, de nem könnyű az igénybevett szociálpolitikai kedvezmény miatt. Most próbálok ebben az ügyben intézkedni, mert a folyamatos kórházi kezelések alatt Tifanit nem hagyhattam magára.

Nagyon rosszak az anyagi körülményeink, ha más megoldás nincs, albérletbe kell költöznünk, hogy Tifaninak biztosíthassam a szükséges körülményeket, amelyek a gyógyulásához kellenek. Életkörülményeink javításhoz kérek segítséget, nem vágyunk nagy dolgokra, csak arra, hogy a legszükségesebbeket meg tudjam adni Tifaninak, hogy mielőbb egészséges legyen! Nagyon hálás vagyok minden támogatásért.

Tifanit támogatni lehet:

Banki átutalással az Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Tifani015

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: Tifani015 gyűjtése

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

PayPal támogatás