Tomi segítségre vár

13%
Összesen: 62 616 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Tomi Non Hogkin limfómás

Tomi 10 éves, orrmandula műtéten és könyöktörésen kívül, nem volt soha komoly baja. Tavaly szeptemberben a fejtetőjén egy duzzanat jelent meg, majd októberben a nyaki nyirokcsomók is megnagyobbodtak, két hét antibiotikus kezelés után ezek mérete csökkent, volt ultrahangos vizsgálata is. Viszont a fejtetői duzzanat maradt, ezért decemberben kimetszés történt, amiből a végleges szövettani eredmény lymphoblastos lymphomat, azaz nyirokcsomó daganatot  igazolt.

Bekerültünk a hematológiára, ahol elkezdődött a kemoterápiás kezelése 2019.01.29-én. Beültették Tominak a porth-a-cath-ot, amin keresztül a kezeléseket kapja. Volt csontvelővizsgálata, mely megállapította, hogy a Non Hogkin lymphoma csoportba tartozik, és I/A a stádiumú a betegsége és azt, hogy nincs csontvelői érintettsége. Szerencsére idejében kiderült a betegsége.

Amikor megtudtuk, hogy mi a gyermekem betegsége az már a második sokk volt az éven számunkra, ugyanis a férjem 2017-ben daganatos beteg volt és volt tumor eltávolító műtétje. Rendszeres háromhavi kontrollok mellett, most megállapították, hogy a daganata kiújult, áttétet képzett és kemoterápiás kezelésre van szüksége, mely Budapesten történik.

Két kisebb gyerekünk, akik kettő és hétévesek, jelenleg bölcsödébe és iskolába járnak. Az ő ellátásuk édesanyám segítségével megoldható. A mi családunk így három részre szakadt, a férjem egyedül csinálja a kezeléseket, mert én Tomival vagyok a kórházban.

Családi házunkon hitel van, az autónk svájci hiteles, mindez nem okozott gondot eddig, ha szerényen is, de megéltünk. Most viszont anyagi gondjaink vannak, a férjem táppénzre került, én jelenleg gyesen vagyok. Lelkileg feldolgozni, hogy fiam és férjem daganatos beteg nagyon nehéz mindannyiunknak.  Pszichésen és pénzügyileg megterhelő hónapok állnak előttünk, kérjük, aki tud, segítsen nekünk, melyért nagyon hálásak vagyunk.