Viktória segítséget kér

76%
Összesen: 379 590 Ft 500 000 Ft71 Days Left

Viktória másodszor leukémiás

Gyűjtés kódja: VIKTORIA079 

Frissítés: Viktória megkapta az idegendonoros csontvelői őssejteket 2022.09.26-án, október 11-én elkeződött a tapadásuk. 

Viktória már Miskolcon van, túl van egy hónapos immunterápián, ezt követi még egy terápia, és ezután kerül sor a csontvelőtranszplantációjára. 

Viktória másodszor leukémiás. Még csak hétéves és már másodszor kell megküzdenie a rettegett kórral, a leukémiával. Először 2020. 10.10-én derült ki a betegsége, akut limfoid leukémiát diagnosztizáltak nála. Viszonylag jól viselte a szervezete a kemoterápia mellékhatásait, de nem volt könnyű időszaka az életünknek. 2021.06.27-én fejezte be a kórházi kemoterápiás kezeléseket, majd a diagnózis felállításától számított második végéig tartottak volna az utókezelései. Annak ellenére, hogy teljes remisszióba került és szájon át szedhető citosztatikumokat szedett, nem tartott sokáig az örömünk. Tűszerű bevérzései jelentkeztek és 2022. február 3-án megállapították, hogy a betegsége kiújult. Jelenleg folyik a kemoterápiás kezelése, ismét végig kell csinálnia azokat, de már közölték az orvosai, hogy a teljes gyógyulása érdekében csontvelő átültetésre is szüksége van. Mivel leukémiás, így idegen donoros csontvelőtranszplantációja lesz.

Mi Erdélyből érkeztünk, ismét távol vagyunk a családunktól, a férjem otthon maradt a tizenkét éves fiunkkal, tőlünk 140 kilométerre élnek. Viktóriával ismét a Debreceni Klinika gyermek haematológiáján vagyunk, eddig egy hét terápiás szünetünk volt. A kovid járvány miatt a hazautazásunk sem volt megoldható, így rezsiköltségért cserébe kaptunk, ismerős által egy lakást, míg a kezelések tartanak. Ráadásul két és félórás utazást a Viktória orvosai sem javasolták, az állapota miatt. Jövedelemmel nem rendelkezem, pszichológusi magánpraxisom volt, amit nem tudok ellátni. Egyedüli jövedelemmel a férjem rendelkezik, de az ő munkája szezonális, a téli időszakban nincs munkája.

Az első alkalommal saját erőből sikerült megoldanunk mindent, mostanra viszont elfogytak a tartalékaink. Fel kell készülnünk a csontvelőtranszplantációra, ki kell alakítanunk Viktória „steril szobáját”, hiszen, a transzplantáció után hat hónapig ez lesz az ő kis birodalma. Kizárólag egyénileg utaztatható, közösségbe nem mehet, a legyengített immunrendszere miatt védtelen a szervezete. Még nem tudjuk, hogy Budapesten vagy Miskolcon fog történni a csontvelő átültetés, előtte be kell fejeznie Viktóriának a kemoterápiás kezeléseket Debrecenben.

Nagyon nehéz a helyzetünk, anyagilag és lelkileg is megvisel bennünket, nem volt könnyű feldolgoznunk kislányunk betegségének kiújulását és tudjuk, hogy hosszú és küzdelmes az út, ami a teljes gyógyulásához vezet. Szeretnénk számára mindent megadni, ami szükséges, hogy újból egészséges legyen, iskolába járhasson és boldogan élhessen! Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, akinek lehetősége van rá, hogy támogatást nyújtson nekünk.

 

VIKTORIA-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: VIKTORIA079

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

VIKTÓRIA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor VIKTÓRIA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: P.VIKTÓRIA (VIKTÓRIA079) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.