Vivien segítséget kér

7%
Összesen: 35 820 Ft 500 000 FtCampaign has ended

 

Mától egy ragyogó csillaggal több van odaát, Isten magához ölelt téged, véget értek küzdelmeid.

A fény kihunyt, a földi léted véget ért, hiányozni fogsz örökké.

Erős voltál mindig, küldj ebből a láthatatlan erődből szeretteidnek,hogy túlélhessék a túlélhetetlent.


Legyen az álmod szép drága angyal lány… Vivien Isten veled… (2021.12.03.)

 

“Mondom néktek: mi mindig búcsúzunk.
Az éjtől reggel, a nappaltól este,
A színektől, ha szürke por belepte,
A csöndtől, mikor hang zavarta fel,
A hangtól, mikor csendbe halkul el,
Minden szótól, amit kimond a szánk,
Minden mosolytól, mely sugárzott ránk,
Minden sebtől, mely fájt és égetett,
Minden képtől, mely belénk mélyedett,
Az álmainktól, mik nem teljesültek,
A lángjainktól, mik lassan kihűltek,
A tűnő tájtól, mit vonatról láttunk,
A kemény rögtől, min megállt a lábunk.
Elfut a perc, az örök Idő várja,
Lelkünk, mint fehér kendő, leng utána….” (Reményik Sándor)

 

Vivien 10 éve küzd rosszindulatú agydaganattal

Gyűjtés kódja: VIVIEN049

Vivien tizenhat éves múlt, központi idegrendszerét érintő rosszindulatú agydaganattal küzd tíz éve.

2010-ben, hatéves korában diagnosztizálták nála a Gliobastoma-t, ami az egyik leggyakoribb rosszindulatú agydaganatfajta. Volt daganateltávolító műtéte, kapott kemoterápiás kezeléseket, majd sugárkezelést. Miután a daganatot nem sikerült teljesen eltávolítani, így kilenc éven át 2 hetente jártunk kontrollra és fenntartó kezelésre a kórházi terápiák után, és közben Temodal gyógyszeres kezelést kapott. A daganat időközönként nőtt, négyévente észleltek növekedést.

2020 januárjában annyit nőtt, hogy sürgősen meg kellett műteni. Oligodendroglioma-ja van Viviennek, és sajnos most sem lehetett eltávolítani a teljes daganatot, mert idegszálak veszik körül és teljes eltávolítás esetében vak és béna lenne. A daganat belső része lett kiműtve.  Három hónap rehabilitáció követte, mert egyik oldalát érintette a bénulás, kezét-lábát nem tudta mozgatni, és elveszítette a térlátását is. Sajnos a betegsége miatt vannak memória gondjai is.  Sokat javult a mozgása, de nem lett tökéletes. Folyamatos kezelés alatt áll, ami szájon át szedhető kemoterápiás gyógyszer, ez után van 5 nap szünet, majd jön az infúziós egynapos kórházi kemoterápiás kezelés, és öt nap szünetet követően ismétlődik folyamatosan a terápiája.

Négy gyermeket neveltem fel, régóta egyedül. A nagyobbak már elköltöztek, hárman élünk, van egy 9 éves gyermekem is. Én dolgozok, különben nem lenne biztosítva a megélhetésünk, hiszen gyermektartást sem kapok. Családi házban élünk, Vivien szobáját fel kell újítani, akadálymentesíteni a házunkat. Szüksége van egy új ágyra, ami állapota miatt megfelelőbb sok szempontból a számára.

Tíz éven át nem kértem soha segítséget, most viszont nagy szükségünk van rá, köszönöm mindenkinek, aki segít nekünk, mert egyre nehezebben viseljük a lelki és anyagi terheket.

VIVIENT támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: VIVIEN049

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Vivien gyógyulásának támogatáshoz várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor J.Vivien részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: J. Vivien célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05