Zalán daganatos …

10%
Összesen: 47 601 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Zalán nyirokrendszer rosszindulatú daganatos megbetegedéssel küzd

Zalán betegségének előjelei mellkasi és hátfájdalommal kezdődtek, ezért alapos kivizsgálást kértem. A röntgen már kimutatta, hogy gond van, így kerültünk 2018. szeptember elején a gyermekonkológiára. A diagnózis: Hodgkin lymphoma, más néven a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése. Gyermekem aktív sportéletet él két éve, egy éve versenyez is, nagyon jó eredményekkel, van 10 aranyérme és 3 ezüst.  Hell Fight Club igazolt versenysportolója: ökölvívóként. Nagy bánatára az országos bajnokságon már nem vehetett részt ősszel.

Jelenleg a második blokkos kezelésénél tart. Előreláthatóan 6 blokk kezelést fog kapni, mely 5 nap infúziós kemoterápiából és szájon át szedhető gyógyszeres kezelésből áll, majd ezt követi háromhét szünet.

Három gyermekem van, a nagy már kiröpült otthonról, a középső középfokú végzettséget szerez nem sokára, Zalán pedig a betegsége miatt a nyolcadik osztályt magántanulóként fogja végezni. Nagyon sokáig állandó éjszakásként dolgoztam, nyár végére eléggé kimerültem, ezért felmondtam, és munkahelykeresés közben derült ki Zalán betegsége. Jelenleg folyamatban van az ápolási díj megállapítása. A kórházi kezelések idején naponta reggeltől késő estig Zalán mellett vagyok, és ingázom lakóhelyünk és a kórház között, éjszaka járok haza. Egyedül nevelem a gyermekeim, van egy párom, ő külföldön dolgozik. Minden teher rám hárul, helyt kell állnom Zalán mellett és otthon is.

Nagyon sokba kerül az állandó ingázás és Zalán szobáját szeretnénk felújítani, hogy megfeleljen a kezelések otthoni kívánalmainak, ehhez kérünk segítséget, melyet előre is hálásan köszönünk.

Zalánt támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Zalán018

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: Zalán gyűjtése

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet

 

PayPal támogatás