Zalán daganatos …

10%
Összesen: 47 601 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Zalán nyirokrendszer rosszindulatú daganatos megbetegedéssel küzd

Zalán betegségének előjelei mellkasi és hátfájdalommal kezdődtek, ezért alapos kivizsgálást kértem. A röntgen már kimutatta, hogy gond van, így kerültünk 2018. szeptember elején a gyermekonkológiára. A diagnózis: Hodgkin lymphoma, más néven a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése. Gyermekem aktív sportéletet él két éve, egy éve versenyez is, nagyon jó eredményekkel, van 10 aranyérme és 3 ezüst.  Hell Fight Club igazolt versenysportolója: ökölvívóként. Nagy bánatára az országos bajnokságon már nem vehetett részt ősszel.

Jelenleg a második blokkos kezelésénél tart. Előreláthatóan 6 blokk kezelést fog kapni, mely 5 nap infúziós kemoterápiából és szájon át szedhető gyógyszeres kezelésből áll, majd ezt követi háromhét szünet.

Három gyermekem van, a nagy már kiröpült otthonról, a középső középfokú végzettséget szerez nem sokára, Zalán pedig a betegsége miatt a nyolcadik osztályt magántanulóként fogja végezni. Nagyon sokáig állandó éjszakásként dolgoztam, nyár végére eléggé kimerültem, ezért felmondtam, és munkahelykeresés közben derült ki Zalán betegsége. Jelenleg folyamatban van az ápolási díj megállapítása. A kórházi kezelések idején naponta reggeltől késő estig Zalán mellett vagyok, és ingázom lakóhelyünk és a kórház között, éjszaka járok haza. Egyedül nevelem a gyermekeim, van egy párom, ő külföldön dolgozik. Minden teher rám hárul, helyt kell állnom Zalán mellett és otthon is.

Nagyon sokba kerül az állandó ingázás és Zalán szobáját szeretnénk felújítani, hogy megfeleljen a kezelések otthoni kívánalmainak, ehhez kérünk segítséget, melyet előre is hálásan köszönünk.