Zoé segítségre vár

65%
Összesen: 325 500 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Zoé leukémiás

Gyűjtés kódja: ZOÉ064

Zoé megfázott, nagyon sápadt volt, háziorvosunk vérvételt javasolt. Az eredményeit látva már jelezték felénk, hogy gond van, mentővel a nyíregyházi kórházba kerültünk, ahol sürgősen vért kapott, majd tovább irányítottak bennünket a debreceni gyermekonkológiára, március 2-án.

Két nap múlva megkaptuk a diagnózist, akut limfoid leukémia. A hír döbbenetes volt számunkra. Azonnal elkezdődtek a kemoterápiás kezelések. Hat hónapos kórházi kezelése várható a protokoll szerint, és a második év végéig részesül folyamatos citosztatikus kezelésekben. Nagyon megviselik a kemoterápiák.

Feleségemmel három gyermekünk van, a hatéves Zoé a középső. Én dolgozok, és jelenleg táppénzen vagyok, mert benn tartózkodom Zoéval állandóan a kórházban, a feleségem pedig otthon van. Kizárólag így tudjuk megoldani a gyermekeink felügyeletét, míg zajlanak a kórházi kezelései Zoénak, addig nem fogok tudni dolgozni, mert én leszek vele. Jövedelmünk alaposan megcsappant a táppénz miatt, a feleségem GYET-en van. Mielőtt diagnosztizálták Zoé betegségét a házunk felújítását kezdtük volna el, szigetelni kell, elavult a fűtésrendszer és nem is működik megfelelően.  

Most viszont Zoé állapota miatt sürgőssé vált, hogy elkészüljön a belső tisztítófestés, és fontos, hogy mielőbb biztosítsuk Zoé számára szükséges higiénés körülményeket, az úgynevezett „steril szobáját” . Mi ennek a kialakításához kérünk segítséget.

ZOÉT támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ZOÉ064

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

ZOÉ gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor ZOÉ részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: K. ZOÉ célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.