Zoltán segítséget kér

0%
Összesen: 0 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Zolika leukémás

Gyűjtés kódja: ZOLTÁN096

Bevérzésekkel kezdődött a Zolika betegsége. Tűszerű pontok jelentek meg a testén 2022. április végén, és a szemei is bevéreztek. Azonnal orvoshoz mentünk és már másnap 2022 április 27-én kiderült, hogy akut limfoid leukémiája van, ami azt jelenti, hogy 6 hónapos kórházi kemoterápiás kezelések várnak rá és azt követi a másfél éves fenntartó kezelés. A kemoterápiás protokoll első részét viszonylag jól viselte a szervezete, a középső rész már nehezebb volt, gyakori hányásokkal, és most az utolsó harmadnál jár Zolika. Mostanra már nagyon sok mellékhatást okoz nála a sokfajta kezelés, aftája van, nem tud enni, sokat sír, magas a vérnyomása.

Négy gyermekünk van, ők 13-12-11 évesek, egyikük tartósan beteg, atópiás ekcémája van. Mindhárman kollégisták, Zolika is az volt a betegsége előtt, jelenleg egyéni tanrendes az iskolában, azaz magántanuló.

Nagyon rossz körülmények között élünk, rokonnál egy nyárikonyha szerű, 3 helyiséges kisházban, amelyiknek nincs kéménye, nincs benne konyha és fürdőszoba. Tavaly az elektromos fűtőtest miatt zárlat keletkezett és leégett a kisház. Belekezdtünk az újraépítésébe, de közben Zolika beteg lett, így nem haladunk vele. Én benn vagyok Zolikával a kórházban a kezelések ideje alatt.

Az én jövedelmem a Gyod, a férjem Gyesen van, plusz a családi pótlékok, ennyi az összes bevételünk.

Mi ahhoz kérünk segítséget, hogy be tudjuk fejezni a kisházat, kiépíthessünk egy kéményt, és jó lenne bővíteni konyhával és fürdőszobával, valamint megoldani a festést.

Zolika betegsége és a kemoterápiák miatt az immunrendszere nem működik, nagyon fontos lenne, hogy biztosítsuk számára a megfelelő higiénés körülményeket és étrendet.

Mi ehhez kérünk segítséget, mert önerőből mindezt nem tudjuk megvalósítani. Minden támogatást hálásan köszönünk.

 

ZOLTÁN-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ZOLTÁN096

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

ZOLTÁN gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor ZOLTÁN részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: CS. ZOLTÁN (ZOLTÁN096) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.