Zsaklin kér segítséget

102%
Összesen: 508 793 Ft 500 000 Ft433 Days Left

Zsaklin agydaganatos

Gyűjtés kódja: ZSAKLIN078 

Kislányom Zsaklin tünetei 2020 szeptemberében jelentkeztek szédüléssel, fejfájással, hányással és nőtt a fején egy dudor. Azonnal orvoshoz mentünk, majd a Debreceni Klinikára kerültünk. Ott sürgősségi MR vizsgálat történt és kiderült a fejében ciszta és daganat van. Ezt egy közel féléves kivizsgálás sorozat követte.
Daganateltávolító műtétje volt 2021 márciusában, ekkor a daganatot sikerült eltávolítani. Ezután kapott harminc sugarat és elkezdődött a kemoterápiás kezelése. Hat blokkos kezelés volt előirányozva, eleinte jól viselte a kezeléseket, de utána már egyre nehezebben. Ezeket a kezelési blokkokat hathetente kapta, ami egy sorozat, de közben kéthetente is kapott egy-egy napos kezelést.
A második kemoterápiás blokktól Zsaklin kicsit befelé teszi a lábát és sajnos a daganat miatt a jobb szemére csupán 1%-ossá vált a látása, és a balszemén is csak 50-60%. Májusban shunt, azaz omaya beépítése volt, azon keresztül is kapta célzottan az agyába a kemoterápiát. Azóta vannak mozgáskoordinációs problémái a bizonytalan egyensúlya miatt. 2022. május 22-ig kemoterápiás kezeléseket kapott.
Rendszeresen jártunk kontrollokra, és a legutolsón kiderült, hogy Zsaklin daganata kiújult, 2023. 01.12-én már újból elkezdődtek a vizsgálatok. Négy nappal később jelentkeztek ismételten a betegség tünetei: hasfájás és hányinger formájában. A diagnózis rosszindulatú agydaganat, rosszindulatú sejttömegdaganat. Elkezdődött a műtétek sorozata és elindult a kemoterápiás kezelés is megint.

2023. január 20-án volt a daganateltávolító műtéte.
2023.03.04-én shunt beültetése történt.
2023. április 06-án még egy daganateltávolító műtét volt szövettani vizsgálattal.
2023.08.10-én érkeztünk Miskolcra, saját donoros csontvelőtranszplantációra. Vizsgálatok sorozata indult itt is, volt röntgen, ultrahang, szemészet, fül-orr-gégészet, EEG.
2023.08.16-19-ig kezelést kapott a csontvelőtranszplantációs boxban, amivel lenullázták az immunrendszerét.2023.08.22-én kapta vissza a már levett és rossz sejtektől megtisztított saját őssejtjeit, ami két héten belül tapadni kezdett, majd megtapadt és ezzel Zsaklin újjászületett. A boksz után orrszondás táplálása lett, ami még mindig megvan.
2023.09.25-én jöhettünk haza, azóta gyógyszeres kezelést kap és ismét elindultak a nagy ellenőrző vizsgálatok, ultrahang, röntgen, MR, ami novemberben volt. Minden negatív! A hallása viszont sokat romlott, hallókészüléket kapott mindkét fülére. Most a 180 napos időszakunkat éljük, nagyon szigorú, higiénés, étrendi feltételek mellett. Közösségbe nem mehet, kizárólag egyénileg utaztatható, mindent fertőtlenítünk, nagyon szigorú feltételrendszert kell biztosítani számára.


Több, mint három év betegséggel vívott küzdelem áll mögöttünk, rengeteg szenvedéssel és rettegéssel teli időszak. Bízunk benne, hogy ezzel életünknek ez a szakasza lezárult és nemsokára eljön a fejlesztések ideje! Végig Zsaklin mellett voltam a kórházban, a férjemre maradt a kezdetekkor három és hatéves gyermekünk, aki munkája mellett nagyszülői segítséggel oldotta meg az otthoni élüket. Körülményeink rendezettek voltak, ki tudtuk alakítani a megfelelő életkörülményeket, amit a betegsége megkövetelt, majd meg tudtuk csinálni Zsaklinnak az úgynevezett „sterilszobát” is.
Zsaklin számára nagyon fontos azóta is, hogy a számára szükséges higiénés követelményeket tudjuk biztosítani és a megfelelő étrendet, kizárólag egyénileg utaztatható. Mindez és az eltelt három év anyagilag nagy nehézséget rótt családunkra. A mozgás, látás és hallás problémák továbbra is fennállnak, rehabilitációra lesz szükség. Szeretnénk mindent megadni Zsaklinnak, ami szükséges a gyógyulásához és azt segíti. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki támogatja kislányunk küzdelmét.

ZSAKLIN-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ZSAKLIN078

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

ZSAKLIN gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor ZSAKLIN részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: B.ZSAKLIN (ZSAKLIN078) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.