Zsaklin kér segítséget

74%
Összesen: 369 969 Ft 500 000 Ft112 Days Left

Zsaklin agydaganatos

Gyűjtés kódja: ZSAKLIN078 

Frissítés: Zsaklin kezelése  2020 szeptemberében kezdődött, volt daganat eltávolító műtéte, majd 2022. május 22-ig kemoterápiás kezeléseket kapott. Rendszeresen járt kontrollokra, és a legutolsón kiderült, hogy Zsaklin daganata kiújult, 2023. 01.12-én már elkezdődtek a vizsgálatok. Négy nappal később jelentkeztek is a betegség tünetei: hasfájás és hányinger formájában. A diagnózis rosszindulatú agydaganat, rosszindulatú sejttömegdaganat. Elkezdődött a műtétek sorozata és elindult a kemoterápisá kezelés is újból. 

  • 2023. január 20-án volt a daganateltávolító műtéte.
  • 2023.03.04-én shunt beültetése történt.
  • 2023. április 06-án még egy daganateltávolító műtéte lesz szövettani vizsgálattal és újabb shunt beültetése lesz, így két shunt lesz beültetve. 

Ha véget érnek a kezelések, akkor saját donoros csontvelőtranszplantáció fog következni.

 

Kislányom Zsaklin tünetei 2020 szeptemberében jelentkeztek szédüléssel, fejfájással, hányással és nőtt a fején egy dudor. Azonnal orvoshoz mentünk, majd a Debreceni Klinikára kerültünk. Ott sürgősségi MR vizsgálat történt és kiderült a fejében ciszta és daganat van. Ez egy közel féléves kivizsgálás sorozat követte.

Daganateltávolító műtéte volt 2021 márciusában, ekkor a daganatot sikerült eltávolítani. Ezután kapott harminc sugarat és elkezdődött a kemoterápiás kezelése is. Hat blokkos kezelés van előirányozva, eleinte jól viselte a kezeléseket, de már egyre nehezebben. Ezeket a kezelési blokkokat hathetente kapja, ami egy sorozat, de közben kéthetente is kap egy-egy napos kezelést.

Jelenleg még csak a második kemoterápiás blokknál jár Zsaklin. Kicsit befelé teszi a lábát és sajnos a daganat miatt a jobb szemére csupán 1%-os a látása, és a balszemén is csak 50-60%. Májusban shunt beépítése is megtörtént, az agyvíz elvezetése céljából. Vannak mozgáskoordinációs problémái is a bizonytalan egyensúlya miatt.

Még hosszú út áll előttünk, és sok kezelés vár kislányomra, hogy újból egészséges legyen. Én a kórházban mellette vagyok, a férjem pedig munkája mellett nagyszülői segítséggel látja el két kisebb gyermekünket, akik három és hatévesek, bölcsödébe, illetve óvodába járnak.

Rendezett körülmények között élünk összkomfortos családi házban, viszont a kislányunk betegsége az egész eddigi életünket megváltoztatta, lelkileg és anyagilag is megvisel minket. Másfél éve kezdődött a küzdelem gyermekünk életéért és még nem tudjuk, hogy meddig tartanak a kórházi kezelései, de számunkra az fontos, hogy újból egészséges legyen!

Zsaklin számára nagyon fontos, hogy a számára szükséges higiénés körülményeket tudjuk biztosítani, a megfelelő étrendet, kizárólag egyénileg utaztatható, ami anyagilag nagy nehézséget ró családunkra. Másfél év után feléletük tartalékainkat. Szeretnénk mindent megadni Zsaklinnak, ami szükséges a gyógyuláshoz és azt segíti. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki támogatja kislányunk küzdelmét.

ZSAKLIN-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ZSAKLIN078

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

ZSAKLIN gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor ZSAKLIN részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: B.ZSAKLIN (ZSAKLIN078) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.