Zsófika segítségre vár

78%
Összesen: 392 092 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Mától egy ragyogó csillaggal több van odaát, Isten magához ölelt téged, véget értek küzdelmeid. A fény kihunyt, a földi léted véget ért, hiányozni fogsz örökké. Erős voltál mindig, küldj ebből a láthatatlan erődből szeretteidnek,hogy túlélhessék a túlélhetetlent.
Legyen az álmod szép drága angyal lány… Zsófika Isten veled… (2020.03.11.)

“Mondom néktek: mi mindig búcsúzunk.
Az éjtől reggel, a nappaltól este,
A színektől, ha szürke por belepte,
A csöndtől, mikor hang zavarta fel,
A hangtól, mikor csendbe halkul el,
Minden szótól, amit kimond a szánk,
Minden mosolytól, mely sugárzott ránk,
Minden sebtől, mely fájt és égetett,
Minden képtől, mely belénk mélyedett,
Az álmainktól, mik nem teljesültek,
A lángjainktól, mik lassan kihűltek,
A tűnő tájtól, mit vonatról láttunk,
A kemény rögtől, min megállt a lábunk.
Elfut a perc, az örök Idő várja,
Lelkünk, mint fehér kendő, leng utána….” (Reményik Sándor)

Zsófika segítségre vár

GYŰJTÉS KÓDJA: ZSOFIKA040

Szeptemberben Zsófikának nagyobb kiterjedésű kék foltja keletkezett, azonnal orvoshoz vittük. Panaszai nem voltak, nem fájt neki, azt a javaslatot kaptuk, hogy kenegessük fekete nadálytő krémmel, mert valószínűleg elesett.  Viszont két nap múlva a hátán kidülledtek az erek, így röntgen vizsgálatra mentünk, ami nem mutatott semmilyen elváltozást, ezért október 9-én jelentkeztünk a sürgősségin, és az ultrahang vizsgálat 9 centiméter nagyságú tumort mutatott ki a kismedencében.

Másnap megtörtént a szövettani vizsgálat, csirasejtes tumor a diagnózis. Október 11-én pedig elkezdődtek a kemoterápiás kezelések, melyek előreláthatóan fél évig tartanak.  6 blokk kezelés van betervezve, egy blokk 5 kezelésből áll és ezek háromhetente ismétlődnek. A második blokknál tartunk, ha megfelelőek az eredmények, akkor sor kerül a daganat eltávolító műtétre és utána folytatódnak a kemoterápiás kezelések.

Jelenleg albérletben lakunk, mielőtt kiderült Zsófika betegsége akkor költöztünk, így most még nem kerültek a dolgaink a helyére, mivel én állandóan Zsófikával vagyok a kórházban. Jelenleg táppénzes állományban vagyok, hogy meddig nem tudom, utána GYOD-on leszek vele.

Nem könnyű az anyagi helyzetünk, a táppénzem kevés az albérletre és rezsire. A férjem dolgozik. Zsófika az egyetlen gyermekünk, szeretnénk neki mindent megadni, ami szükséges a gyógyulásához, biztosítani a megfelelő higiénés körülményeket és étkezést. Mi ezeknek a feltételeknek a biztosításához kérünk segítséget, amit hálás szívvel köszönünk mindenkinek.

 

Zsófikát támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ZSOFIKA040

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank. Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

PayPal támogatás (jelenleg nem lehetséges)

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Zsófika gyógykezeléshez várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor Sz. Zsófia részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: a gyermek teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk. (Amennyiben az oldalon leütésre kerül az összeg és kéri a nevet és kódot, akkor be kell írni, hogy ZSOFIKA040)