Zsófika segítségre vár

78%
Összesen: 392 092 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Mától egy ragyogó csillaggal több van odaát, Isten magához ölelt téged, véget értek küzdelmeid. A fény kihunyt, a földi léted véget ért, hiányozni fogsz örökké. Erős voltál mindig, küldj ebből a láthatatlan erődből szeretteidnek,hogy túlélhessék a túlélhetetlent.
Legyen az álmod szép drága angyal lány… Zsófika Isten veled… (2020.03.11.)

“Mondom néktek: mi mindig búcsúzunk.
Az éjtől reggel, a nappaltól este,
A színektől, ha szürke por belepte,
A csöndtől, mikor hang zavarta fel,
A hangtól, mikor csendbe halkul el,
Minden szótól, amit kimond a szánk,
Minden mosolytól, mely sugárzott ránk,
Minden sebtől, mely fájt és égetett,
Minden képtől, mely belénk mélyedett,
Az álmainktól, mik nem teljesültek,
A lángjainktól, mik lassan kihűltek,
A tűnő tájtól, mit vonatról láttunk,
A kemény rögtől, min megállt a lábunk.
Elfut a perc, az örök Idő várja,
Lelkünk, mint fehér kendő, leng utána….” (Reményik Sándor)

Zsófika segítségre vár

GYŰJTÉS KÓDJA: ZSOFIKA040

Szeptemberben Zsófikának nagyobb kiterjedésű kék foltja keletkezett, azonnal orvoshoz vittük. Panaszai nem voltak, nem fájt neki, azt a javaslatot kaptuk, hogy kenegessük fekete nadálytő krémmel, mert valószínűleg elesett.  Viszont két nap múlva a hátán kidülledtek az erek, így röntgen vizsgálatra mentünk, ami nem mutatott semmilyen elváltozást, ezért október 9-én jelentkeztünk a sürgősségin, és az ultrahang vizsgálat 9 centiméter nagyságú tumort mutatott ki a kismedencében.

Másnap megtörtént a szövettani vizsgálat, csirasejtes tumor a diagnózis. Október 11-én pedig elkezdődtek a kemoterápiás kezelések, melyek előreláthatóan fél évig tartanak.  6 blokk kezelés van betervezve, egy blokk 5 kezelésből áll és ezek háromhetente ismétlődnek. A második blokknál tartunk, ha megfelelőek az eredmények, akkor sor kerül a daganat eltávolító műtétre és utána folytatódnak a kemoterápiás kezelések.

Jelenleg albérletben lakunk, mielőtt kiderült Zsófika betegsége akkor költöztünk, így most még nem kerültek a dolgaink a helyére, mivel én állandóan Zsófikával vagyok a kórházban. Jelenleg táppénzes állományban vagyok, hogy meddig nem tudom, utána GYOD-on leszek vele.

Nem könnyű az anyagi helyzetünk, a táppénzem kevés az albérletre és rezsire. A férjem dolgozik. Zsófika az egyetlen gyermekünk, szeretnénk neki mindent megadni, ami szükséges a gyógyulásához, biztosítani a megfelelő higiénés körülményeket és étkezést. Mi ezeknek a feltételeknek a biztosításához kérünk segítséget, amit hálás szívvel köszönünk mindenkinek.