Dóra és Patrik adománygyűjtő futása LEZÁRVA

20%
Összesen: 19 769 Ft 100 000 Ft255 Days Left

Dóra és Patrik adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány034

 

Bemutatkozás: Peresztegi Dóra vagyok, a párom Giehr Patrik. Kiskoromban átlagos kislány voltam, már általánosban társastáncoltam, később felsőben és gimnáziumban hip-hop táncoltam illetve aerobicoztam. Testképzavarom lett, majd szerencsémre visszalendültem a sportosabb testalkat kedveléséhez. Több megszakítással idén augusztustól ismét rendszeresen edzem,  és most újra szeretnék futni. Úgy gondolom, hogy heti 3-4 nap 15 órás munka mellett is lehet időt szakítani a sportra és az egészségünkre.

A párom Patrik nagybátyja példájára kezdett edzeni. Honvédelmi versenyeken vett részt, ekkor már tudta, hogy katona szeretne lenni. Jelenleg hivatásos katonaként szolgál. Több futóversenyen, háromtusa versenyen vett már részt.

Együtt akarunk újra futni és úgy éreztük meglesz a kellő motiváció, ha nem csak magunkért,hanem egy jó ügy érdekében futunk, együtt. Ezért szeretnénk csatlakozni a Kosztyu Ádám Alapítvány Team Miki csapatához, mert bennünket is örömmel tölt el, ha a beteg gyermekek életének megszépítéséhez hozzájárulhatunk közösen. 

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: fejenként 20-30 edzéskilométer havonta. 2020. december - Hópihe Télköszöntő - Dóra 5, Patrik 10 km.

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Dóra és Patrik adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány034

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.