Veronika adománygyűjtő futása LEZÁRVA

27%
Összesen: 27 000 Ft 100 000 Ft402 Days Left

Veronika adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány038

Bemutatkozás:

Losonczy Veronika vagyok. Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondta volna nekem, hogy egy kilométernél többet le fogok futni egyben, vagy nulla fokban is futom a köröket a Ligetben és ezt még élvezem is, akkor biztos kinevetem és azt mondom, hogy összekever valakivel. Mindig keresem a pozitívumot egy-egy helyzetben, így az elmúlt év változásai és korlátozásai között is sok mindent ellensúlyozott az, hogy elkezdtem barátkozni a futással és azóta napról-napra egyre szorosabb a kapcsolatunk.

Egyetemi csoporttársam Facebook-oldalán láttam, hogy csatlakozott a Team Miki csapathoz és rögtön el is kezdtem utánanézni a kezdeményezésnek és az Kosztyu Ádám Alapítvány munkásságának, és már az első néhány sora megfogott az olvasottaknak. Korábban mindig csodálattal néztem azokat az ismerőseimet, akik jótékonysági futó programokban vettek részt, de nekem ez mindig nagyon távoli dolognak tűnt, most viszont úgy éreztem, itt az ideje belevágni. Ez a kezdeményezés azért is ragadta meg a figyelmemet, mert kezdő futóként még nem tudok hatalmas távokat megtenni, viszont sok kicsiket igen, és hatalmas motivációt ad az, hogy már egy-egy megtett és megvásárolt kilométer is közelebb viszi a gyerkőcöket egy élményekkel teli héthez.

 

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 100 edzéskilométer.

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Veronika adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány038

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Veronika kampányához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A  támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi, mely után gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezményt vehet igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma).