Árpád adománygyűjtő futása LEZÁRVA

25%
Összesen: 25 000 Ft 100 000 Ft344 Days Left

Árpád adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány023

Bemutatkozás: Csajtay Árpád vagyok, 46 éves, nős, feleségemmel 20 éve alkotunk egy párt. Gyermekünk még nincs, de ötödik éve veszünk részt örökbefogadási programon, reméljük hamarosan egy egész család lehetünk! A sport végigkíséri egész életem, mai napig fontos szerepe van a munkám során és a fizikai állapotom, állóképességem szinten tartásában. Nemrég egy tüdőtranszplantáción átesett kislány és családja megsegítéséért szerveztünk egy rendezvényt, ez meghatározó volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy a sporttal, futással szerzett kilométereimmel fogom segíteni a daganatos, leukémiás, csontvelőtranszplantált és fogyatékkal élő gyermekeket és családjaikat! Ehhez nyújt nekem segítséget a Kosztyu Ádám Alapítvány TEAM MIKI tiszteletre méltó csapata.

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 120 edzéskilométer.

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Árpád adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány023

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.