Diána adománygyűjtő futása LEZÁRVA

10%
Összesen: 10 000 Ft 100 000 Ft555 Days Left

Diána adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány041

Bemutatkozás:

Berki Diána vagyok. Hálás vagyok az életnek, hogy a csapatra találtam. Csatlakozásom története, hogy van egy fogyatékossággal élő bátyám, édesanyám babakora óta neveli tisztességgel. 2,5 év van a bátyám és köztem, de kis fiatalként nem értettem, hogy ő miért ilyen, s ezelől elmenekültem, zárójelbe tenném, nem csak ő volt a fő indok. Ennek oka, hogy minden fogyatékossággal élő embertől féltem. Sajnos. De magamban megtaláltam a megoldást. Önmagam szeretete és elfogadása nagyban hozzájárult,hogy új fejezetet nyissak. Ez indított meg engem. Tudat alatt mindig gyerekeken szerettem volna segíteni. S most a hogyan is elérkezett.
 
A sport szeretetét mindkét szülői oldalról megkaptam. A szerelmem a muaythai, illetve van fitnesz sportoktatói papírom is. A Muay Thai sportot jól kiegészíti egy monoton mozgásforma.  Motiváló mondat számomra futás közben, hogy ne adjam fel, nem csak magamért futok, hanem a közösségért.
 
A megtett kilométereimmel szeretnék hozzájárulni, hogy az Alapítvány támogatottjainak egészségesebbek és boldogabbak legyenek a mindennapjaik. Ezért örülök, hogy most egy jó célt támogathatok ezzel, és megtisztelő, hogy a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány Team Miki csapatának tagja lehetek!
 

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 20 edzéskilométer kilométer havonta.

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Diána adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány041

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Diána kampányához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A  támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi, mely után gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezményt vehet igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma).