Dóri adománygyűjtő futása LEZÁRVA

35%
Összesen: 35 000 Ft 100 000 Ft289 Days Left

Dóri adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány019

Volenticsné Merényi Dóri vagyok, 28 éves, 3 gyermek anyukája. Kicsi korom óta a sport vonzásában élek. Először rendszeresen lovagoltam. Későbbiekben  először hobbi, majd verseny szinten kézilabdáztam felnőtt koromig. Mióta családom van, csökkentek a lehetőségeim, de rendszeresen tornázom, és emellett újabban futok. Maximálisan feltölt, kikapcsol a mozgás.

Örülnék, ha a kilométereim egy jó cél érdekében szárnyalnának tovább. Bízom benne, hogy ezáltal minél  több ember megismeri a Kosztyu Alapítvány Team Miki szuper csapatát.
 

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 120 kilométer futva/kerékpározva.

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Dóri adománygyűjtő futását és kerékpározását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

 

Közlemény: Adomány019

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

 

18418299-1-05

 

KÖSZÖNJÜK.