Gábor adománygyűjtő futása LEZÁRVA

49%
Összesen: 48 889 Ft 100 000 Ft317 Days Left

Gábor adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány025

Bemutatkozás: Molnár Gábor vagyok, 35 éves családapa, egy örök gyerek, egy igazi kutyaütő. Általános iskolás éveim alatt a sportot nekem a kosárlabda jelentette, minden álmom az volt, hogy olyan legyek, mint Michael Jordan. Hobbim minden, ami film, de legnagyobb kedvenceim a "szuperhős" filmek. A "virtuális" után valódi hősöket kerestem, így találtam rá a Kosztyu Ádám Alapítvány TEAM MIKI csapatára és csatlakoztam jótékonysági futóként.

A Team Miki filmjében nem mi vagyunk a főszereplők, a történet nem rólam vagy a csapatról szól, hanem a súlyosan beteg, segítségre szoruló gyerekekről és családjukról és az ő boldogságukról. Na és most FIGYELJETEK, mert itt jöttök ti a képbe, hogy adományotokkal részesei legyetek ennek a mozinak, ennek a CSODÁNAK! A csapat által lefutott kilométerek megvásárlásával ti lesztek azok a névtelen HŐSÖK, akik lehetőséget adnak a gyógyulásra, a betegség okozta terheket segítitek megkönnyíteni.

Így végszónak csak annyit mondanék még: Köszönöm szépen minden kedves adományozónak a segítséget!

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 240 edzéskilométer.

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Gábor adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány025

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.