Gábor adománygyűjtő futása LEZÁRVA

37%
Összesen: 37 000 Ft 100 000 Ft555 Days Left

Gábor adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány029

 

Sziasztok, Munkácsi Gábor vagyok. Azért jelentkeztem a Team Mikihez, mert feltett szándékom beteg gyermekeken segíteni. Jómagam Inzulinnal kezelt cukorbeteg vagyok, ezért tudom milyen az, amikor nem száz százalékos az egészség. A terepfutás, és az extrém sport, illetve a Spartan Race akkor kezdett el érdekelni, amikor határozott, megrendíthetetlen döntést hoztam az egészségem visszaszerzésére. A Besztercebányán szerzett Finisher érem felnyitotta a szemem arra, hogy van remény, és hogyha vasakarattal belevetjük magunkat a lehetetlenbe, később már nem is tűnik annyira annak. Egy gyermek nem tehet semmiről, ezért lefutom a kilométereimet egészségük, és gyógyulásuk érdekében. Segítsünk együtt a beteg gyermekeken! Azért vagyok tagja a Kosztyu Ádám Alapítvány Team Miki csapatának, mert így tudok segíteni a beteg a gyerekeknek. Köszönöm, ha támogatjátok a futásomat. Együtt tudunk segíteni, ha örökbe fogadtok tőlem egy-egy, vagy akár több lefutott kilométert.

 

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 120 km futás, havi 40 edzéskilométer.

 

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Gábor adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány029

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.